Dugo ju nismo vidjeli!

Od samozatajne djevojke do vamp zavodnice: Tinu Vukov danas bi malo tko prepoznao

Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Galerija

Tina Vukov posljednjih godina izbiva s javne scene. Mnogi je pamte kao samozatajnu djevojku, no proteklih godina Tina je poprilično promijenila svoj imidž.

Iako je kao djevojčica maštala o karijeri glazbene zvijezde Tina Vukov nije se dugo zadržala pred svjetlima reflektora. Slava joj nije imponirala pa se mlada Riječanka povukla iz javnog života. Posljednjih godina Tinu je gotovo nemoguće vidjeti u javnosti, a svoj privatan život čuva i podalje od društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Tina Vukov To se zove povratak! Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

Pogotovo otkako je 2015. godine odjeknula vijest da ljubi 24 godine starijeg Luku Rajića. Ipak, posustala je Tina pred trendom koji vlada pa je svoje pratitelje na Facebooku iznenadila izazovnim selfiejem. Unuka legendarnog Vice Vukova nakon dugo vremena objavila je fotografiju na kojoj je, barem na prvi pogled, teško prepoznatljiva. Godine su učinile svoje pa je tako Tina doživjela popriličnu transformaciju. Od samozatajne djevojke postala je prava vamp zavodnica. Promjena se svidjela Tininim pratitelja koji su zaključili da izgleda "poput dobrog vina".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene