Tina Vukov je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u badiću pa dobila brojne komplimente i pohvale na račun ljepote.

Galerija


Pjevačica Tina Vukov nema naviku na društvenim mrežama objavljivati razgolićene fotografije pa je ona koju je posljednju objavila mnoge iznenadila i to ugodno.

Vezani članci Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Od samozatajne djevojke do vamp zavodnice: Tinu Vukov danas bi malo tko prepoznao Slika nije dostupna Nestala je nakon vijesti da je s Lukom Rajićem: Tina Vukov se pojavila u javnosti

Naime, Tina je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u badiću što je iznenadilo mnoge, ali joj i donijelo brojne komplimente na račun izgleda.

"Samo neko vrijeme za plažu", napisala je Tina uz objavu.

"Tina, ni jedna žena nije ti ravna. Predivna si kraljice", "Malo si nas iznenadila. Kakvo predivno tijelo", "Tina prekrasna", "Blistaš", poručili su joj u komentarima.

Nakon nekoliko godina izbivanja s glazbene scene mlada pjevačica nedavno se vratila pjevanju, a bila se povuklazbog prevelikog pritiska sa svih strana, s kojim se nije mogla nositi. 

'Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe'', izjavila je nedavno za IN Magazin

Danas 32-godišnjakinja svoju glazbenu karijeru započela je vrlo rano, već s 14 potpisala je svoj prvi diskografski ugovor, a nakon desetak godina na sceni umorila se i odlučila predahnuti od estrade kojoj se sada ponovno vratila. 

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Morala je dobro pripaziti da ne napravi neki nagli pokret, sićušni gumb jedva je pridržavao grudi koje je ponosno pokazala