Baš blista!

Tina Vukov iznenadila rijetkom fotkom u badiću, a neki su zaključili da joj niti jedna žena nije ravna

Tina Vukov - 2 Tina Vukov - 2 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov - 2 Tina Vukov - 3 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 6 Tina Vukov - 7 +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Galerija

Tina Vukov je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u badiću pa dobila brojne komplimente i pohvale na račun ljepote.

Pjevačica Tina Vukov nema naviku na društvenim mrežama objavljivati razgolićene fotografije pa je ona koju je posljednju objavila mnoge iznenadila i to ugodno.

Pogledaj i ovo Tina Vukov To se zove povratak! Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

Naime, Tina je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u badiću što je iznenadilo mnoge, ali joj i donijelo brojne komplimente na račun izgleda.

"Samo neko vrijeme za plažu", napisala je Tina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov)

"Tina, ni jedna žena nije ti ravna. Predivna si kraljice", "Malo si nas iznenadila. Kakvo predivno tijelo", "Tina prekrasna", "Blistaš", poručili su joj u komentarima.

Nakon nekoliko godina izbivanja s glazbene scene mlada pjevačica nedavno se vratila pjevanju, a bila se povuklazbog prevelikog pritiska sa svih strana, s kojim se nije mogla nositi. 

'Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe'', izjavila je nedavno za IN Magazin

Danas 32-godišnjakinja svoju glazbenu karijeru započela je vrlo rano, već s 14 potpisala je svoj prvi diskografski ugovor, a nakon desetak godina na sceni umorila se i odlučila predahnuti od estrade kojoj se sada ponovno vratila. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene