Kakva žena!

Svijet je mislio da niti jedna žena neće moći dostojno zamijeniti Monicu Bellucci, a onda se pojavila ona

Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Tina Kunakey Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey (Foto: Instagram) Tina Kunakey (Foto: Instagram) +3 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

Nakon Monice Bellucci, Vincent Cassel osvojio je čak 30 godina mlađu Tinu Kunakey.

22-godišnja manekenka prije nešto manje od mjesec dana postala je majka.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Zanimljiv par! On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

Radi se o prelijepoj Tini Kunakey, koja je kćerkicu Amazonie dobila s 30 godina starijim glumcem Vincentom Casselom, u kojeg se ludo zaljubila 2016. godine. Par se vjenčao u ljeto 2018. godine, a ljubavno gnijezdo savili su u Brazilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

Iako je kćerkica na svijet stigla 20. travnja, Tina je već spremna za crvene tepihe, pa se jučer pojavila na onom u Cannesu, gdje je pokazala da ekspresno vraća manekensku liniju te izgleda zanosnije nego ikad.

Crna haljina od pliša bez naramenica vješto je sakrila prirodne posljedice porođaja, a ljepotica čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, što je dovoljno govorilo koliko je sretna u životu. Dan kasnije bračni par Cassel viđen je na ručku s kćerkicom, a čitavo su se vrijeme zaljubljeno gledali i ljubili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

Inače, Vincent je poznat i po braku s jednom od najseksi žena svijeta, vatrenom Talijankom Monicom Bellucci, s kojom se počeo viđati davne 1996. godine na setu filma "Apartman". 1999. godine par se vjenčao, a tijekom braka dobili su dvije kćeri, Devu i Leonie.

Iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili. Tako se ne zna ni u kakvim su danas odnosima, a mnogi su zlobnici nakon razvoda pričali kako markantni Francuz nikada neće pronaći dostojnu "zamjenu" Monici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

A onda je stigla prelijepa Tina te svima začepila usta. Ni velika razlika od 30 godina nije stala na put sreći toga para, koji se, čini se, svakim danom voli sve više, a to redovito pokazuju i na društvenim mrežama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) +5 Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Celebrity Manekenki u Cannesu ispala bradavica, a tek onda je uslijedio šok - fotografima pokazala srednji prst

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene