Vincent Cassel i Tina Kunakey krajem prošle godine su objavili da čekaju prvo dijete.

Galerija


Krajem prošle godine Vincent Cassel (52) i Tina Kunakey (21) objavili su da čekaju prvo dijete. Sretnu vijest podijelili su samo četiri mjeseca nakon svoga vjenčanja u Francuskoj.

Vezani članci Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Prije 5 mjeseci dobila je kćer s 30 godina starijim glumcem, a sad pažnju plijeni nikad većim dekolteom

Zanosna Tina sada je opet u centru pažnje, i to zbog naslovnice časopisa ''Photo'', za koju je pozirala potpuno gola i pokazala trudnički trbuh.

Iako zbog velike razlike u godinama u njihovu ljubav nitko nije previše vjerovao, par je u vezi od 2016. godine, a žive u Brazilu. Zanimljivo je da kad su se upoznali Tina nije uopće imala pojma tko je Vincent, a kamoli da je slavan.

Vincent je inače poznat po brojnim filmskim ulogama, ali i vezama s brojnim ljepoticama, od kojih je svakako najpoznatija njegova bivša supruga Monica Bellucci, s kojom je u braku bio od 1999. do 2013. godine.

Meghan i Harry izazvali euforiju na društvenim mrežama zbog nadimka koji su dali svojoj bebi: ''Ovo je preslatko!''