Vincent Cassel i Tina Kunakey krajem prošle godine su objavili da čekaju prvo dijete.

Galerija


Krajem prošle godine Vincent Cassel (52) i Tina Kunakey (21) objavili su da čekaju prvo dijete. Sretnu vijest podijelili su samo četiri mjeseca nakon svoga vjenčanja u Francuskoj.

Vezani članci Vincent Cassel, Tina Kunakey Prizori zbog kojih je ova obitelj bila glavna zvijezda plaže: Njezina frizura i iskreni zagrljaji plijenili su poglede Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Karizmatični glumac i njegova 31 godinu mlađa supruga potvrdili da čekaju prvo dijete: "Najsretnija nova godina"

Zanosna Tina sada je opet u centru pažnje, i to zbog naslovnice časopisa ''Photo'', za koju je pozirala potpuno gola i pokazala trudnički trbuh.

Iako zbog velike razlike u godinama u njihovu ljubav nitko nije previše vjerovao, par je u vezi od 2016. godine, a žive u Brazilu. Zanimljivo je da kad su se upoznali Tina nije uopće imala pojma tko je Vincent, a kamoli da je slavan.

Vincent je inače poznat po brojnim filmskim ulogama, ali i vezama s brojnim ljepoticama, od kojih je svakako najpoznatija njegova bivša supruga Monica Bellucci, s kojom je u braku bio od 1999. do 2013. godine.

Meghan i Harry izazvali euforiju na društvenim mrežama zbog nadimka koji su dali svojoj bebi: ''Ovo je preslatko!''