Prirodna ljepotica

Mlađahna supruga slavnog glumca podsjetila na draži kojima ga je osvojila i zamijenila bivšu suprugu

Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey (Foto: Instagram) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Galerija

Tina Kunakey bila je glavna zvijezde jedne od plaža Rio de Janeira.

Lijepa supruga slavnog glumca Vincenta Cassela, 22-godišnja Tina Kunakey pokazala je na plažama Rio de Janeira tijelo u minijaturnom bikiniju i podsjetila nas na draži kojima je osvojila njegovo srce.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Sjajno raspoložena Tina, koja je prošle godina postala majka djevojčice Amazonie, uživala je s društvom na plaži i osvojim oblinama plijenila pažnju ostalih kupača, a neprimijećeno nije prošla ni tetovaža škorpiona koja joj je ukrasila bujnu pozadinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tinakunakey on

Zanosna Tina mlađa je 30 godina od Vincenta koji je u nju ludo zaljubljen. Par se vjenčao u kolovozu 2018. godine, a u travnju prošle godine rodila im se kći. Sreću zbog trudnoće par nije skrivao, a Tina je često na društvenim mrežama objavljivala razgolićene fotografije i tako osvojila simpatije brojnih obožavatelja.

Prije Tine Vincent je bio od 1999. do 2013. godine u braku s jednom od najljepših žena svijeta Monicom Bellucci, s kojom ima 15-godišnju kćer Deve i 10-godišnju kćer Leonie.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene