Tina Kunakey bila je glavna zvijezde jedne od plaža Rio de Janeira.

Galerija


Lijepa supruga slavnog glumca Vincenta Cassela, 22-godišnja Tina Kunakey pokazala je na plažama Rio de Janeira tijelo u minijaturnom bikiniju i podsjetila nas na draži kojima je osvojila njegovo srce.

Vezani članci Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Dan nakon što je pozirao s bivšom ženom, glumac se vratio sadašnjoj, koju neki smatraju još zanosnijom Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari

Sjajno raspoložena Tina, koja je prošle godina postala majka djevojčice Amazonie, uživala je s društvom na plaži i osvojim oblinama plijenila pažnju ostalih kupača, a neprimijećeno nije prošla ni tetovaža škorpiona koja joj je ukrasila bujnu pozadinu.

Zanosna Tina mlađa je 30 godina od Vincenta koji je u nju ludo zaljubljen. Par se vjenčao u kolovozu 2018. godine, a u travnju prošle godine rodila im se kći. Sreću zbog trudnoće par nije skrivao, a Tina je često na društvenim mrežama objavljivala razgolićene fotografije i tako osvojila simpatije brojnih obožavatelja.

Prije Tine Vincent je bio od 1999. do 2013. godine u braku s jednom od najljepših žena svijeta Monicom Bellucci, s kojom ima 15-godišnju kćer Deve i 10-godišnju kćer Leonie.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!