Mlada ljepotica

Dan nakon što je pozirao s bivšom ženom, glumac se vratio sadašnjoj, koju neki smatraju još zanosnijom

Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Tina Kunakey Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) +1 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

Vincent Cassel i Monica Bellucci pozirali su zajedno 6 godina nakon razvoda, a drugi dan on se vratio supruzi Tini Kunakey i kćerkici.

Monica Bellucci i Vincent Cassel pojavili su se zajedno na crvenom tepihu Filmskog festivala koji se trenutno održava u Veneciji.

Pogledaj i ovo Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) nema labavo! Zlobni jezici predviđali su brzi kraj vezi s 31 godinu starijim mužem, ali on joj u svemu uspješno parira, fotke sve govore!

Podsjetimo, par se počeo viđati davne 1996. godine nakon fatalnog susreta na setu filma "The Apartment", a tri godine kasnije su se vjenčali. 2013. godine obznanili su da se rastaju na iznenađenje svih, no ostali su u korektnim odnosima zbog dviju kćeri, Deve i Léonie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tinakunakey on

54-godišnji Vincent je nakon razvoda utjehu pronašao u tada 19-godišnjoj manekenki Tini Kunakey, s kojom se brzo i vjenčao te dobio kćer Amazonie, dok je Bellucci tek prije nekoliko mjeseci potvrdila vezu s mlađahnim Nicolasom Lefebvreom, s kojim se viđa od 2017. godine.

Par je rado pozirao fotografima zajedno, no nedostajalo je nekog oduševljenja i intimnije komunikacije. No ipak se radi o bivšem bračnom paru, pa takav odnos nikoga nije začudio. O razlozima prekida francusko-talijanskog para i dandanas se samo nagađa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tinakunakey on

Dan nakon njihova poziranja Vincent je s Tinom i kćerkicom prošetao Venecijom, a javnost se još jednom nadivila ljepoti mlade Brazilke koja je vratila liniju ubrzo nakon porođaja.

Iako je Monica i dandanas jedna od najseksi žena svijeta, mnogi su komentirali kako je Tina podjednako zanosna, a nekima i zanosnija.

O ukusima se ne raspravlja, no oko nečega će se složiti baš svi, a to je da francuski glumac doista zna izabrati prelijepe žene!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +6 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Je li moguće da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Slavna crnka oduševila seksi rođendanskom fotkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene