Zaljubljeni do ušiju

Vanserijska ljepotica nije mu ispala samo utjeha nakon razvoda, a zbog jedne stvari nitko nije mislio da će njih dvoje uspjeti!

Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel Tina Kunakey i Vincent Cassel +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel Galerija

Tina Kunakey i Vincent Cassel bili su jedne od glavnih zvijezda na premijeri filma "Crimes Of The Future" na Filmskom festivalu u Cannesu.

Manekenka Tina Kunakey i njezin suprug i slavni glumac Vincent Cassel prošetali su zajedno crvenim tepihom 75. filmskog festivala u Cannesu kojeg ni ove godine nikako nisu htjeli propustiti i pokazati se u najboljem svjetlu.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

55-godišnji Vincent i 25-godišnja Tina zaljubljeno su se gledali u oči i nježno dodirivali dok su pozirali na premijeri filma "Crimes Of The Future", za koju je ona odabrala glamuroznu zelenu haljinu bez naramenica i sa šlepom s kojom je iskombinirala bijele rukavice, dok je on bio elegantan u tamnom odijelu.

Zbog velike razlike u godinama supružnicima su mnogi predviđali kratki vijek, no čini se da je njihova ljubav samo sve jača. Često su meta fotografa zbog njezina isklesanog tijela, a na zle jezike se nikada nisu obazirali.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda od jedne od najljepših žena svijeta, Monice Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra - 6 +16 Jasenko Houra Celebrity Jasenko Houra objavio rijetku obiteljsku fotku i pokazao zgodnu djecu i suprugu Kanađanku!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Celebrity Prizori Zlatana Ibrahimovića u zlatnom Ferrariju kojim se počastio za 40. rođendan nisu prošli neopaženo, od njegove cijene će vam se zavrtjeti u glavi!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene