Fotke stare 15 godina

Tina Katanić nekad je žarila i palila domaćom scenom, bila je i Kraljica Hrvatske, a danas živi mirnim životom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Katanić nema društvene mreže, živi mirnim životom i kako se čini, ne namjerava se opet vratiti pod svjetla reflektora.

Nekadašnja "Kraljica Hrvatske" prije pet godina je bila najguglanija osoba u Hrvatskoj, nakon čega se potpuno povukla iz javnosti. Tina Katanić nema društvene mreže, živi mirnim životom i kako se čini, ne namjerava se tako brzo vratiti pod svjetla reflektora.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

Nakon skandala u središtu kojeg je bila upravo ona, Tini su otkazani mnogi angažmani te se na kraju potpuno povukla iz svijeta medija. Odlučila se držati sa strane, a posljednji put je u javnosti viđena u ljeto 2017. godine kada je vodila izbore za Miss Adriatic Hrvatske. Kasnije je  odbila sudjelovati u jednom showu za koji su joj nudili pozamašnu svotu.

Tina Katanić je na domaću scenu stigla 2005. godine kada je osvojila titulu "Kraljice Hrvatske", nakon čega je dobila brojne angažmane te je nosila mnoge revije. Bila je manekenka i voditejica, žarila je i palila domaćim javnim životom, a tu je karijeru završila naglo, a kasnije se na sve što se dogodilo nije ni osvrtala.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +4 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene