Tina Katanić nema društvene mreže, živi mirnim životom i kako se čini, ne namjerava se opet vratiti pod svjetla reflektora.

Galerija


Nekadašnja "Kraljica Hrvatske" prije pet godina je bila najguglanija osoba u Hrvatskoj, nakon čega se potpuno povukla iz javnosti. Tina Katanić nema društvene mreže, živi mirnim životom i kako se čini, ne namjerava se tako brzo vratiti pod svjetla reflektora.

Vezani članci Slika nije dostupna SEKSI TINA Dugim nogama Katanić zavodila na izboru za Miss Adriatic 2016 Slika nije dostupna IMAMO FOTOGRAFIJU Kako vam se čini Bero kojeg ljubi Tina Katanić?

Nakon skandala u središtu kojeg je bila upravo ona, Tini su otkazani mnogi angažmani te se na kraju potpuno povukla iz svijeta medija. Odlučila se držati sa strane, a posljednji put je u javnosti viđena u ljeto 2017. godine kada je vodila izbore za Miss Adriatic Hrvatske. Kasnije je  odbila sudjelovati u jednom showu za koji su joj nudili pozamašnu svotu.

Tina Katanić je na domaću scenu stigla 2005. godine kada je osvojila titulu "Kraljice Hrvatske", nakon čega je dobila brojne angažmane te je nosila mnoge revije. Bila je manekenka i voditejica, žarila je i palila domaćim javnim životom, a tu je karijeru završila naglo, a kasnije se na sve što se dogodilo nije ni osvrtala.

Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju