Tina govori i o željama za otvorenjem dječje igraonice, zasnivanju obitelji te ima li trenutačno u životu novu ljubav.


Nakon dužeg medijskog izbivanja Tina Katanić dala je ekskluzivan intervju pred kamerama In Magazina.

Tina Katanić red našim kamerama: 'Bit će ovo radno ljeto'

Vezani članci Beyonce Pad Beyonce koji su svi čekali: Morate vidjeti urnebesni video našeg voditelja koji je on bez problema objavio na Instagramu! Dalibor Petko - 3 Nakon ove urnebesne izvedbe Beyoncein hit ćete gledati drugim očima: "Kome ona treba kad imamo tebe?"

Manekenka i bivša Kraljica Hrvatske nakon duže pauze vratila se na domaće modne piste, a kako kaže, čekaju brojne poslovne obveze, a ovo će joj ljeto biti napornije od ijednog dosad. 'Ja stvarno volim svoj posao i uvijek uspijem spojiti ugodno s korisnim. Neke modne revije su na pomolu, snimanja, angažmani, već sam snimila reviju i za kupaće kostime', kaže Tina.

Posljednjih nekoliko mjeseci nije joj bilo lako, ali priznaje da se često u svom životu morala dokazivati drugima oko sebe. 'Meni je to jedan dodatni izazov i dodatna motivacija. Nije problem. Uvjerit ću vas u suprotno. Znam što jesam. Znam i kako, znam i zašto', kaže Tina sa smiješkom na licu.

U razgovoru s Daliborom Petkom popularna manekenka otkriva kako joj je bilo vratiti se na scenu, je li uspjela okrenuti novu stranicu u životu te tko joj je u najtežim trenucima bio najveća potpora. Tina govori i o željama za otvorenjem dječje igraonice, zasnivanju obitelji te ima li trenutačno u životu novu ljubav.

Cijelu njezinu priču pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook