Tina Bačić treća je finalistica ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske.

Galerija


Natjecanje Miss Hrvatske 2018. dobilo je i treću finalisticu. Njeno ime je Tina Bačić, ujedno je i pobjednica kategorije Top Model, a mentorica joj je više nego iskusna modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

Vezani članci Branka Bebić, Anica Martinović i Tihana Harapin Zalepugin Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne! Slika nije dostupna Maja: 'Nova Miss Hrvatske je iskrena, šarmantna i pametna'

O važnosti kategorije Top Model u kojoj je Tina odnijela pobjedu govori činjenica da je još uvijek aktualna Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić osvojila treće mjesto na svjetskom izboru.

Ovogodišnja pobjednica Tina Bačić je predstavnica Šibensko-kninske županije, dok je drugo mjesto osvojila Ivana Mudnić Dujmina, a treće Dora Bojko.

Tina Bačić (Foto: PR)
Tina Bačić i Tihana Harapin Zalepugin (Foto: PR) Foto: PR

Djevojke je za ovu kategoriju pripremala Tihana Harapin Zalepugin. “Tina već svojom pojavom osvaja scenu, a kad zakorači dogodi se ono što se zove modni catwalk. Bez obzira kako će se plasirati u finalnom izboru, garantiram joj uspješan pohod na našu scenu. Naravno, ako to i sama bude željela“, izjavila je Tihana.