Top model

Catwalkom do superfinala Miss Hrvatske 2018: Tina Bačić je treća finalistica

Tina Bačić (Foto: PR) Tina Bačić (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Bačić (Foto: PR) Tina Bačić i Tihana Harapin Zalepugin (Foto: PR) +0 Tina Bačić i Tihana Harapin Zalepugin (Foto: PR) Galerija

Tina Bačić treća je finalistica ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske.

Natjecanje Miss Hrvatske 2018. dobilo je i treću finalisticu. Njeno ime je Tina Bačić, ujedno je i pobjednica kategorije Top Model, a mentorica joj je više nego iskusna modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

Pogledaj i ovo Miss Hrvatske, Ivana Mundić Dujmini (FOTO: Boris Mataković) Zbilja je prekrasna Ovo je najljepša Hrvatica! Još jedna Dalmatinka branit će ljepote Lijepe Naše u svijetu

O važnosti kategorije Top Model u kojoj je Tina odnijela pobjedu govori činjenica da je još uvijek aktualna Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić osvojila treće mjesto na svjetskom izboru.

Ovogodišnja pobjednica Tina Bačić je predstavnica Šibensko-kninske županije, dok je drugo mjesto osvojila Ivana Mudnić Dujmina, a treće Dora Bojko.

Tina Bačić i Tihana Harapin Zalepugin (Foto: PR) Tina Bačić i Tihana Harapin Zalepugin (Foto: PR) Foto: PR

Djevojke je za ovu kategoriju pripremala Tihana Harapin Zalepugin. “Tina već svojom pojavom osvaja scenu, a kad zakorači dogodi se ono što se zove modni catwalk. Bez obzira kako će se plasirati u finalnom izboru, garantiram joj uspješan pohod na našu scenu. Naravno, ako to i sama bude željela“, izjavila je Tihana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene