živi u americi

Najtajanstveniji član prvog hrvatskog boy-benda vratio se u Hrvatsku: Tin, o čijem se životu malo zna, posjetio rodni kraj!

Saša, Tin i Kedžo Saša, Tin i Kedžo Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Saša, Tin i Kedžo Galerija

Tin Samardžić pohvalio se na svom Instagramu da je stigao u Supetar na Braču.

Prvi hrvatski boy-bend Saša, Tin i Kedžo nastao je još 2003. u showu Nove TV "Story Super Nova", a i dandanas se pamti njihov veliki hit "365" koji su pjevušile sve generacije. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pobjegao od estrade EVO GDJE JE NESTAO Za Kedžu i Sašu znamo. A kada ste zadnji put čuli za Tina?

Ipak, nisu ostali dugo na okupu, Saša Lozar i Damir Kedžo izgradili su samostalne glazbene karijere u Hrvatskoj, dok se Tin Samardžić (42) odselio u Ameriku. 

Samardžić nije zaboravio svoj rodni Supetar na otoku Braču pa svake godine dolazi onamo na ljetovanje, a to je učinio i ove. Podijelio je fotografiju s dvije žene na svom Instagramu kojom je razveselio neke svoje pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin Samardzic (@tinsamardzic)

"Stigao", napisala je jedna pratiteljica. Inače, samozatajni Tin stanuje u četvrti Brooklyn u New Yorku i ne zna se puno o njegovu životu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Nina Badrić - 5 Celebrity Divlje izdanje Nine Badrić nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pohvale se nižu, posebice zbog jednog detalja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene