Tin Samardžić pohvalio se na svom Instagramu da je stigao u Supetar na Braču.

Galerija


Prvi hrvatski boy-bend Saša, Tin i Kedžo nastao je još 2003. u showu Nove TV "Story Super Nova", a i dandanas se pamti njihov veliki hit "365" koji su pjevušile sve generacije. 

Vezani članci Saša, Tin, Kedžo (Foto: Instagram) Ma kakav je ovo povratak u prošlost! Ono kad je Saša nosio šiške, a Kedžo ''furao'' kovrčavu kosu! Slika nije dostupna EVO GDJE JE NESTAO Za Kedžu i Sašu znamo. A kada ste zadnji put čuli za Tina?

Ipak, nisu ostali dugo na okupu, Saša Lozar i Damir Kedžo izgradili su samostalne glazbene karijere u Hrvatskoj, dok se Tin Samardžić (42) odselio u Ameriku. 

Samardžić nije zaboravio svoj rodni Supetar na otoku Braču pa svake godine dolazi onamo na ljetovanje, a to je učinio i ove. Podijelio je fotografiju s dvije žene na svom Instagramu kojom je razveselio neke svoje pratitelje. 

"Stigao", napisala je jedna pratiteljica. Inače, samozatajni Tin stanuje u četvrti Brooklyn u New Yorku i ne zna se puno o njegovu životu. 

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine

Divlje izdanje Nine Badrić nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pohvale se nižu, posebice zbog jednog detalja!