Tin Golubić u showu "Supertalent" sve nas je začarao svojim umijećem izvođenja trikova s kartama.

Galerija


Mladi mađioničar Tin Golubić svojim je trikovima u čudu ostavio žiri "Supertalenta", koji ga je zasluženo nagradio s četiri da i prolaskom u daljnje natjecanje.

Vezani članci Matej Mateković (Foto: Nova TV) Ne propustite: Ove nedjelje gledamo posljednju polufinalnu emisiju showa Supertalent! Tin Golubić (Foto: Screenshot Nova TV) Nećete vjerovati koja je tajna trika koji Tin izvodi - stvarno je lako, pokušajte i sami!

Tin se bavi izvođenjem trikova 12 godina, a u audicijskoj se emisiji predstavio trikovima s kartama i Majinim mobitelom koji mu je bila posudila. Većinu trikova isprva je učio preko interneta, a kasnije ih je sam počeo smišljati i kreirati.

"Ne znam kako si ovo napravio", rekla mu je Maja Šuput nakon što je izveo trik, te ostavio i nju i ostale u šoku.

A upravo je Maja u polufinalnoj emisiji bila njegova gošća na pozornici za prvi trik, a onda su krenuli i ostali trikovi. "Emisija nam traje samo do pola 12", poručila mu je kroz smijeh Martina. A kakve je komentare imao žiri na njegov nastup?

"Ja sam zagrijala nastup, u tome ima malo čari. Ali od audicije do danas si bio bolji i mislim da si nekima pomrsio planove", poručila mu je Maja, a slično mu je poručio i Janko.

"Bio si savršen", rekao mu je Davor na kraju.

Više o "Supertalentu" čitajte na službenoj stranici.