Najdraža zanimacija

Varaždinac koji na prvu ne odudara od svojih vršnjaka, no ima asa u rukavu zbog kojeg je drugačiji od drugih

Mađioničar Tin Golubić (Foto: IN Magazin) Mađioničar Tin Golubić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mađioničar Tin Golubić (Foto: IN Magazin) Tin Golubić (Foto: Screenshot Nova TV) Tin Golubić (Foto: Nova TV) Tin Golubić (Foto: Nova TV) Tin Golubić (Foto: Nova TV) +0 Tin Golubić (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Tin Golubić u showu "Supertalent" sve nas je začarao svojim umijećem izvođenja trikova s kartama.

Mladi mađioničar Tin Golubić svojim je trikovima u čudu ostavio žiri "Supertalenta", koji ga je zasluženo nagradio s četiri da i prolaskom u daljnje natjecanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Sharon Stone moment Maja u problemu zbog haljine s izrezom do struka, Martina ju je upozorila da ne pokaže previše!

Tin se bavi izvođenjem trikova 12 godina, a u audicijskoj se emisiji predstavio trikovima s kartama i Majinim mobitelom koji mu je bila posudila. Većinu trikova isprva je učio preko interneta, a kasnije ih je sam počeo smišljati i kreirati.

"Ne znam kako si ovo napravio", rekla mu je Maja Šuput nakon što je izveo trik, te ostavio i nju i ostale u šoku.

A upravo je Maja u polufinalnoj emisiji bila njegova gošća na pozornici za prvi trik, a onda su krenuli i ostali trikovi. "Emisija nam traje samo do pola 12", poručila mu je kroz smijeh Martina. A kakve je komentare imao žiri na njegov nastup?

"Ja sam zagrijala nastup, u tome ima malo čari. Ali od audicije do danas si bio bolji i mislim da si nekima pomrsio planove", poručila mu je Maja, a slično mu je poručio i Janko.

"Bio si savršen", rekao mu je Davor na kraju.

Više o "Supertalentu" čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene