Holivudski glumac

Otkriven razlog dolaska zvijezde Tarantinovih filmova u Zagreb: Bio na operaciji, pa uživao na adventu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tim Roth viđen je u jednom poznatom zagrebačkom hotelu, a otkriven je i razlog njegovog dolaska u Hrvatsku.

Holivudski glumac i zvijezda filmova genijalnog redatelja Quentina Tarantina, 58-godišnji Tim Roth viđen je u jednom zagrebačkom hotelu, a ubrzo nakon što je uočen otkriven je i razlog njegovog dolaska. 

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Naime, Tim je sa suprugom Nikki u Zagreb došao na operaciju u jednu poznatu kliniku gdje su im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom, Synergy koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli, nakon čega su uživali u zagrebačkom Adventu. 

Zvijezdi serije "Laži mi" ovo nije prvi boravak u Hrvatskoj. U Zagrebu je snimao već film "Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi" s Garyjem Oldmanom, a posjetio je i Dubrovnik.

"Prije nekoliko godina trebao sam snimati u Dubrovniku. Došao sam tamo s djevojkom, snimanje je propalo, a mi smo imali jedan od najboljih godišnjih odmora. Pamtim i dobru atmosferu na snimanju u Zagrebu, gdje smo radili film 'Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi'. Gary Oldman i ja vozili smo se u onim plavim tramvajima i baš nam je bilo zabavno. Nažalost, za manje od godinu dana počeo je rat kod vas", rekao je glumac tijekom nenajavljenog gostovanja na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, gdje je opisao i susret s Quentinom Tarantinom uoči uloge u "Psima iz rezervoara".

Tim je glumačku karijeru započeo u Velikoj Britaniji, nakon toga se proslavio Tarantinovim filmom "Psi iz rezervoara", a zajedno su radili i na snimanju filmova "Pulp Fiction", "Četiri sobe" i "Mrska osmorka".

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene