Tko vam je naj?

Tim 40+: Slavni muškarci koji dobro nose svoje godine

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pojava prvih znakova starenja uglavnom izaziva očaj i zabrinutost, no za ove zgodne muškarce koji su zašli u 40-te, to ne vrijedi!

Obično se za žene kaže da su kao vino - što starije, to bolje. No, mi donosimo i listu glumaca koji su nam s godinama sve ugodniji oku...

Pogledaj i ovo Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 poznate face na okupu Princeze, prinčevi, ali i kralj: Pogledajte tko je sve bio među svjetskom elitom koja nije željela propustiti događaj mjeseca!

Koje svjetske zvijezde izgledaju starije nego što zaista jesu

Glumac George Clooney smatra se slavnim muškarcem koji najgracioznije stari i dobro nosi svoje godine. Njegova prosijeda kosa njegov je zaštitni znak, a brojne žene bi voljele proći prstima kroz nju... No, Amal ne da ni blizu.

Znamo da je teško za povjerovati, no i Brad Pitt zakoračio je na ovu listu. Slavni je glumac zasjeo na drugo mjesto, a za ovim 50-godišnjakom i dalje uzdišu žene diljem svijeta.

Na trećem mjestu je Johnny Depp, koji je također već u pedesetima. Trebat će nam koja boca ruma da bismo lakše prihvatili ovu činjenicu...

Među top 5 našli su se i 'James Bond' Daniel Craig (46), kao i australski glumac Hugh Jackman (45).

No, i Hrvatska ima svoje adute. Tako su se na listi hrvatskih glumaca koji dobro nose svoje godine našli Tarik Filipović i Rene Bitorajac, obojica 42-godišnjaci.

Tu su i 41-godišnji Goran Višnjić, 44-godišnji Leon Lučev te 40-godišnji Hrvoje Klobučar. Mora se priznati da su dečki vrlo ugodni oku, a s time se posebno slažu njihove vjerne obožavateljice.

Koga biste vi još dodali na ovaj (seksi) popis?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene