Oduvijek posebna

Pojavila se u za neke preopuštenom izdanju bez grudnjaka, dok je druge zbunilo što joj dečko pozira s kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tilda Swinton poznata je po svom modnom stilu kojim se ističe među ostalim holivudskim glumicama, a na crvenom tepihu u Cannesu pozirala je sama.

Tilda Swinton (60) poznata je po svom osebujnom modnom stilu i zanimljivom ljubavnom životu, a na 74. filmskom festivalu u Cannesu bila je jedna od zvijezda u najopuštenijem izdanju. 

Glumica je pozirala u dugoj bijeloj svilenoj haljini i bilo je vidljivo zbog proreza na grudima da ne nosi grudnjak. Tilda je uz to iskombinirala bijelu obuću, no zbog duljine tkanine nije se moglo dokučiti što ima na nogama. 

Swinton je imala i svoju uobičajenu frizuru koju nije posebno uređivala za festival. Fotografima je pozirala sama i s kolegama koje je grlila dok su promovirali film "Memoria", a mnogima je bila čudno što joj se na crvenom tepihu nije pridružio 18 godina mlađi dečko, glumac Sandro Kopp

Umjesto toga on je bio pred objektivima fotografa s Tildinom kćeri, glumicom Honor Swinton Byrne (23) što je mnoge zbunilo. Sa smiješkom od uha do uha stajali su na crvenom tepihu, a manje upućeni dio javnosti mogao je pomisliti da su par. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tilda Swinton (Foto: AFP) +0 Tilda Swinton (Foto: AFP) Zanimljivosti Mužu rekla da se zaljubila, a onda je njen ljubavnik uselio k njima i djeci. Ona i dalje tvrdi da joj je život dosadan

Inače, Tilda je neobična kad je riječ o izboru glumačkih projekata. Odigrala je nekoliko muških likova u filmovima, ali i anđela bez spola u "Constantineu". Poznata je po ulogama u franšizi "Kronije iz Narnije" i filmu "Ja sam ljubav", a često ističe da ne mari za tuđe mišljenje. Tilda tako nije marila ni što je šokirala javnost svojom ljubavnom situacijom.

Naime, u isto je vrijeme živjela s 21 godinu starijim nevjenčanim mužem, škotskim slikarom i dramskim piscem Johnom Byrneom, te novopečenim partnerom Sandrom.

Tilda je upoznala Sandra 2004. na snimanju filma "Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar" i otad su u vezi. Naime, kako su pisali strani mediji, glumica je rekla nevjenčanom suprugu da se zaljubila, a on je odlučio ostati živjeti u njihovu domu zbog odgoja blizanaca, kćeri Honor i sina Xaviera, koji su tada bili 16-godišnjaci.

Nekoliko godina kasnije kada su im djeca porasla i krenula majčinim stopama, John se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentirala kako njezin suživot s bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan. Ističe kako da je još uvijek u prijateljskim odnosima s Byrneom, s kojim je bila u vezi od 1989., te da redovito posjećuje njihov dom.

"Sve je to prilično dosadno. Otac moje djece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u sretnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti kompliciran. Moraš imati suosjećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakompliciraju", rekla je svojedobno Swinton.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene