Nikome nije jasno

Misterij smrti 21-godišnje influencerice: Nestala je sat vremena nakon što je objavila selfie i pokazala kako uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yasmin Cavaleiro de Macedo nestala je na rijeci Maguari u Brazilu prije nekoliko dana, a njezino tijelo pronašli su nakon jednodnevne potrage.

Brazilska manekenka i influencerica Yasmin Cavaleiro de Macedo (21) nestala je nakon izleta brodom 12. prosinca ove godine, a njezino tijelo je ubrzo nakon toga pronađeno u rijeci Maguari.

Pogledaj i ovo Jelena Perić Šminka će prekriti! Jelena Perić pokazala s kojim se problemima suočava pred polufinalnu emisiju hit-showa!

Potraga za manekenkom trajala je jedan čitavi dan, a svjetski mediji raspisali su se o misterioznoj smrti mlade ljepotice. Prije izleta brodom na rijeci blizu grada Belem svojoj majci je slala selfije s putovanja, a objavljivala je i sadržaj na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmin F Cavaleiro de Macêdo (@yasfmacedo)

Oko 10 sati navečer dan ranije razgovarala je telefonom s majkom, a samo sat vremena nakon je nestala. Njezina majka sudjelovala je u potrazi za manekenkom, a policija je izvijestila kako će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti djevojke, prenosi The Sun.

Tamošnje vlasti ističu kako je istraga njezine smrti u tijeku, no previše detalja nisu odavali. Nisu otkrili niti koliko je ljudi bilo na izletu, kao ni jesu li svi imali prsluke za spašavanje na sebi.

Yasmin je objavljivala storije s izleta, a samo par sati prije nego što je nestala pokazala je kako uživa u bikiniju na brodu. Točne okolnosti smrti policija bi trebala objaviti ovih dana. Yasmin je na Instagramu imala preko 30.000 pratitelja.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene