Nakon što je prije nekoliko dana gost napao folk-pjevača Milu Kitića tijekom nastupa, isto je doživio i Deni Boneštaj, ali su fizičke posljedice bile teže.

Galerija


Srpskog pjevača Milu Kitića prije nekoliko dana napalo je nekoliko muškaraca tijekom nastupa u jednom kafiću.

Vezani članci Za napad u Norveškoj osumnjičen 37-godišnji Danac Otkriveni novi detalji o ubojici s lukom i strijelom: Preobratio se na islam, bio je radikaliziran... Stankovićeva ulica, Pula Pretučena profesorica pulske gimnazije: Vozač izašao iz automobila i napao je

U posjed snimke došao je bosanski Avaz, a na njoj se na početku vidi mladić koji pristupa pjevaču tijekom njegovog nastupa u jednom kafiću te izgleda kao da želi naručiti pjesmu. Međutim, u sljedećem trenutku pjevača je srušen na pod te na njega nasrće još nekoliko muškaraca. Ubrzo je reagiralo i Kitićevo osiguranje.

"Pjevam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je netko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gdje nisam pjevao, i za vrijeme rata, a ovakvo nešto nikad nisam doživio. Pjevao sam u petak uvečer u Bazelu, došao jedan gost i kaže: "Je l' može ta i ta pjesma?", ja mu kažem: "Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pjevam." Ja njemu lijepo kažem - samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme da prekidam i da pjevam drugu pjesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dolje, bilo je tu nekoliko stepenika, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo osiguranje i sklonilo ga s mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako. Povukao me s bine iz revolta, vidio sam ja, s namjerom da mi naudi. Ali, vjerujte mi, da sam ja primijetio nešto, da psuje, da ima neke namjere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao osiguranju, ali ništa nisam primijetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpjevam pjesmu koju je tražio. Bila je tu i njegova žena, počela je da kuka, plače, ma haos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo i moja Marta, koja je vidjela snimak, a nije znala šta se kasnije desilo, da je sve okej", izjavio je Mile za Avaz te istaknuo kako nije teže ozlijeđen.

A sada se dogodio sličan slučaj, ali s težim posljedicama u koji je bio upleten još jedan folk-pjevač, 31-godišnji Deni Boneštaj.

Njega je tijekom nastupa u jednom noćnom klubu gost pogodio bocom u glavu iz istog razloga zbog kojeg je napadnut i Kitić - jer mu je odbio otpjevati pjesmu koju ga je tražio.

"Dok sam nastupao, muškarac mi je prišao i zahtijevao da dođem do njegovog stola. Objasnio sam mu da to tako ne funkcionira. Ispunio bih mu glazbenu želju i otpjevao pjesmu koju traži, ali s pozornice. Kad sam mu to rekao, postao je agresivan. Kad sam shvatio da će biti samo gore, dao sam mikrofon klavijaturistu i krenuo prema toaletu da bih se sklonio od tog čovjeka i neugodne situacije" ispričao je Deni za Espreso.rs, a zatim je otkrio kako mu je boca doletjela u glavu. Kada se okrenuo, isti pijani gost udario ga je još jednom.

Iz rane je počela teći krv zbog čega je pjevač otišao na Hitnu na kojoj je zaradio 12 šavova. Podnio je i prijavu protiv napadača. 

I njihovoj je ljubavi nakon 9 godina došao kraj, njoj se nije žurilo s brakom i djecom

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju