"Jedan sasvim običan let za Zagreb. Bez Olivera nigdje", napisala je Nina.

Galerija


Nina Badrić nedavno je letjela iz Dubrovnika za Zagreb.

Vezani članci Nina Badrić Zbog novih seksi fotki Ninu Badrić zamijenili s Jennifer Lopez, posebno su zanimljive one na kojima noge pokazuje samo u sakou! Oliver Dragojević i Nina Badrić Tonči, Nina, Petar i Branimir prisjetili se najljepših uspomena s Oliverom: "Ne poznajem nikoga tko ga nije volio"

A upravo je u zrakoplovu nastala snimka koju je pjevačica objavila na svom Instagramu, na kojoj se pjeva legendarna pjesma "Moj lipi anđele" preminulog glazbenika Olivera Dragojevića, koji je bio omiljen među kolegama.

"Jedan sasvim običan let za Zagreb. Bez Olivera nigdje", napisala je Nina, a prema oznakama u objavi, s njom su bili gitarist Ante Gelo, koji je bio veliki Oliverov prijatelj, te dirigent i skladatelj Alan Bjelinski.

Ninine obožavatelje izvedba je i više nego oduševila, a ispod snimke zaredali su se samo komplimenti.

"Ovo može samo kod nas i ovo mogu samo naši ljudi, za srce i za pjesmu nema pravila", jedan je od komentara, a javile su još neke domaće zvijezde, kao na primjer glumac Goran Višnjić, pjevačice Jelena Rozga i Lana Jurčević, koji su se složili kako je izvedba bila istovremeno emotivna i predivna.

Oproštaj od Roberta Budaka: Bio je velika nada domaćeg glumišta, a otišao je prerano..

Ništa ne odlučuje bez nje: Miljenik žena na dodjelu stigao s mamom, koja se voli petljati u njegove veze

Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje

Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina?