Tijana Pečenčić bila je jedna od gostiju na prvoj večeri revije BIPA Fashion.hr-a.

Galerija


Beogradska glumica Tijana Pečenčić zablistala je na prvoj večeri BIPA Fashion.hr-a u Zagrebu u sklopu koje je modni dizajner Robert Sever predstavio svoju novu kolekciju.

Vezani članci Twins (Foto: PR) BIPA Fashion.hr: Modni dvojac Twins vodi vas na retro putovanje u Dalmaciju Bipa Fashion.hr (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Najveće modno zbivanje u regiji: Bipa FASHION.HR najavljuje uzbudljiv modni program

Lijepa glumica iskoristila je tu priliku kako bi pokazala da prati modne trendove pa se odlučila pojaviti u crnoj prozirnoj košulji koja je bila pun pogodak. 32-godišnja Tijana spremno je pozirala okupljenim fotografima ne skidajući osmijeh s lica.

Hrvatska publika Tijanu trenutno gleda u ulozi simpatične policajke Alme u seriji "Na granici", a imala ju je priliku gledati i u seriji "Kud puklo, da puklo", koja se također emitirala u programu Nove TV.

Osim Tijane, u reviji Roberta Severa uživale su i glumice Katarina Baban, Martina Stjepanović, Tara Rosandić, Iskra Jirsak, Sementa Rajhard i Sara Moser, influencerice Sonja Kovač i Paula Sikirić , bivša Miss Universe Ivana Delač te glumac Matko Knešaurek.

 

Mama i tata sigurno neće biti sretni: Beckhamova sina pijanog nosili po cesti, izgubio curu!