Tihana Harapin Zalepugin ispričala je nevjerojatno iskustvo iz aviona.

Galerija


Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin doživjela je neugodnu situaciju dok se vraćala avionom s puta iz SAD-a. Riječ je o situaciji koju nitko ne priželjkuje, a njoj se dogodila kada se vraćala iz New Yorka.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Iz zrakoplova na najiščekivaniju modnu reviju: Gospođa Ćorluka živi sto na sat! Tihana Harapin Zelepugin (Foto: Facebook) Tihana Harapin-Zalepugin jedina je Hrvatica koja sa 66 godina može izgledati ovako dobro u kupaćem

''Nekih sat i pol nakon što je avion poletio, odjednom se oglasila stjuardesa s obavijesti da smo zbog nenadanog kvara prisiljeni sletjeti. Nisam bila sigurna da li još uvijek spavam i sanjam ili se to uistinu dešava'', kazala je Tihana za Story te dodala kako je u jednom trenutku ugledala svjetla grada i pomislila kako će se spustiti, ali avion se opet vinuo među oblake. Avion je na kraju prizemljen u u New Yorku, a putnici koji su prošli kroz pravu dramu, smješteni su u hotel.

Tihana nakon toga nastavlja put za Zagreb, no iako je imala avionsku kartu, skoro je završila u Berlinu.

''Ta vijest me poprilično uzrujala, ali uspjela sam nagovoriti službenicu aviokompanije da mi organizira slijetanje za Zagreb, ali ovaj put sa šest sati dugim presjedanjem u Zürich jer su svi direktni letovi bili popunjeni. Sretna sam, živa i slavim život'', kazala je Tihana koja je cijelo vrijeme bila sama.

Naša glumica prava je bomba, pogledajte fotografiju bez konkurencije: ''Da netko može biti toliko zgodan''

Nisu skidali osmijeh s lica: Poslije propalog braka osvojila ga je 23 godine mlađa ljepotica

Njegov dvojnik: Izvanbračni sin holivudskog snagatora hvali se isklesanim tijelom i mišićima