Pokušali ju odgovoriti

Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku promjenu koja se nekima baš i nije svidjela

Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Filip Popović) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Tihana Harapin Zalepugin objavila je na društvenim mrežama fotografije u badiću pa izazvala divljenje i dobila brojne komplimente na račun izgleda.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u mlađim se danima aktivno bavila manekenstvom, a čini se da joj poziranje i dalje jako dobro ide i na pragu 70. godine.

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin - 6 Teško joj je... Tihana Harapin Zalepugin obilježila je poseban dan i raznježila pratitelje: ''Možeš biti ponosan na svoju Tišu...''

Tihana je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija uoči 70. rođendan, na kojima pozira u žutom bikiniju te je pokazala liniju na kojoj joj slobodno mogu pozavidjeti i mlađe kolegice.

"Za koji dan 70 i gotovo s ovakvim fotkama za javnost", napisala je Tihana uz objavu na profilu na Instagramu, što se nekima baš i nije svidjelo pa su ju odlučili uvjeriti kako za tako nečim nema potrebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tihana Harapin Zalepugin (@tihanaharapinzalepugin)

"Nema razloga da bude gotovo. Izgledate sjajno", "Vidjela gospođu uživo, odlično izgleda. Mogu joj pozavidjeti i 50 godina mlađe", "Konačno vidim i zgodnu figuru u prelijepom badiću. Doista lijepo", "Ludilo, Tihana, hoćemo još", "Divna", "Baš ste top", "Vi ste moj uzor", "Nemam riječi Tihana, za tebe godine su davno stale", "Nikada gotovo, nema razloga", neki su od komentara koje je dobila od obožavateljica i obožavatelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene