Mamin ponos

Mamićeva snaha pucala od ponosa na sina na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Tia Mamić (Foto: Instagram) Galerija

Tia Mamić supruga je Marija Mamića koja iz prvog braka s Chrisom Warrenom ima sina Dominica.

Otkad se udala za Marija Mamića, Tia Mamić posebno skriva privatni život kao zmija noge.

Pogledaj i ovo Tia i Mario Mamić Bilo je kao iz bajke Evo kako je izgledala raskošna svadba Tije i Marija Mamića, zabavljala ih je poznata folk-pjevačica, a proglasili su je i najboljom te godine!

Riječ je o pokćerki političara Ljube Jurčića koja se za sina Zdravka Mamića udala prije 2 godine u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika.

I Tiji i Mariju ovo je drugi brak. Naime, on je prethodno bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova, dok ona iz propalog braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima 8-godišnjeg sina Dominica.

Tia je od udaje zaključala sve društvene profile, no njezina bliska prijateljica i vizažistica Lada Mitrašinović s vremena na vrijeme se pohvali nekom njezinom fotografijom, ali i uspjesima malenog Dominica koji je nedavno osvojio srebrnu medalju na svjetskom natjecanju u matematici.

"Prije svega čestitke predivnom i pametnom Dominicu na osvojenoj srebrnoj medalji na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. A također jedan naklon mami Tiji koja je zaslužna za to što je njezin dečkić pristojan, vrijedan i pametan. Bravo, mama. I da, to će mi biti zet", napisala je nedavno Lada na Instagramu pored njihove fotografije, a sada je objavila još jednu s prijema kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

"Na prijemu kod predsjednice za postignut svjetski uspjeh. Bravo Domi! A mama predivna i ponosna", napisala je Lada pored fotografije Dominica u elegantnom sivom odijelu te Tije koja je blistala u prugastoj haljini s elegantnim štiklama, savršenom frizurom i besprijekornim make-upom za koji je očito zaslužna Lada.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) +4 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene