uživaju u ljubavi

Uhvaćeni zajedno! Zgodna Tia i Mario Mamić više se ne skrivaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konačno je stigla i prva prava potvrda ljubavi Tije Jurčić i Marija Mamića.

Tia Jurčić i Mario Mamić u ljubavi uživaju već nekoliko mjeseci, a svoju romansu nastojali su sakriti od očiju javnosti. No čini se kako su sada  konačno odlučili svima jasno dati do znanja koliko su sretni zajedno. Naime, na Instagram profilu jedne poznate vizažistice osvanula je fotografija zgodnog para. Ispod fotografije odmah su osvanuli komplimenti na račun atraktivne pokćerke ekonomista Ljube Jurčića. "Zgodnica", "Ljepotica", poručili su joj korisnici Instagrama.

 

Spraytan & make up on beautiful Tia

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

Pogledaj i ovo Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Samozatajna ljepotica Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina

Inače, prvu fotografiju Marija Mamića Tia je objavila još u studenom prošle godine na svom Instagramu, samo mjesec dana nakon što se Mario odselio od Monike Kravić.  "Ljubav je divna stvar. Samo moj", napisala je tada Tia uz Marijevu siluetu fotografiranu s leđa. Njihova romansa navodno je započela još ljetos na Pagu, a oboje iza sebe imaju propali brak. Mario s Monikom Kravić, a Tija s košarkašem Chrisom Warrenom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene