Još 2007. se proslavila!

Najljepša djevojčica na svijetu danas šeće pistom u donjem rublju, a pogled s njezina prekrasnog lica skreću i ubojiti trbušnjaci!

Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Getty Images) Thylane Blondeau (Foto: Getty Images) Thylane Blondeau (Foto: Getty Images) Thylane Blondeau (Foto: Getty Images) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +0 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Galerija

Thylane Blondeau proslavila se kada je imala samo šest godina, a danas joj je 20 i nosi revije najpoznatijih modnih brendova.

Francuskinja Thylane Blondeau proslavila se 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a otada je izgradila uspješnu makenkensku karijeru.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Oduvijek jedinstvena Nekada je pažnju plijenila kao najljepša djevojčica na svijetu, a danas to radi strastvenim prizorima s dečkom i time se hvali gdje stigne

Danas joj je 20 godina i još je ljepša nego prije, a sada je sve zadivila i na reviji brenda donjeg rublja Etam u sklopu Tjedna mode u Parizu.

Thylane je prošetala pistom u gaćicama s perjem i topiću koji je otkrio njezine nevjerojatno isklesane trbušnjake, u koje su svi gledali.

Mlada ljepotica prštala je samopouzdanjem, a kako i ne bi kada je dosad već nosila modne revije za neke od najpopularnijih dizajnerskih kuća i prvi put je pistom prošetala sa samo četiri godine na reviji Jeana Paula Gaultiera.

Deset godina kasnije postala je i najmlađa manekenka koja je pozirala za pariški Vogue, no tada je naišla na kritike, odnosno njezini su roditelji prozvani da previše seksualiziraju kćer jer je u najmlađoj dobi nosila tešku šminku i kratke haljine.

Njezina majka, modna dizajnerica Veronika Loubry, u tome nije vidjela ništa sporno i stala je u njezinu i svoju obranu.

"Jedino što me šokira na ovoj fotografiji je ogrlica koju nosi, vrijedna tri milijuna eura", izjavila je bila za francuske medije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Thylane je jako popularna i na Instagramu, gdje je prati više od 4 i pol milijuna ljudi, koji se svakodnevno dive njezinoj prirodnoj ljepoti. Nedavno je na društvenoj mreži otkrila da ima i dečka, a radi se o glumcu Benu Attalu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene