Novi rekorder

Osvojio publiku diljem svijeta - Tko bi odolio Thoru?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znanstvena fantazija veliki je mamac za gledatelje diljem svijeta, a Thor zaista stoji na tronu.

Film 'Thor: Svijet tame' tek je počeo s prikazivanjem u 36 država diljem svijeta, a već je osigurao Disney studiju ukupnu zaradu od 2 milijarde dolara ove godine, piše The Wrap. U naša kina dolazi već ovog četvrtka!

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth i Elsa Pataky Je li moguće? Slovili su kao omiljeni bračni par i sve je bilo kao idila, ali onda je nešto postalo čudno : "Sve je izgledalo savršeno na slikama, ali..."

Novi Thor je tako u samo tri dana (s prikazivanjem je počeo 30.10.) zaradio 45,2 milijuna dolara na stranom tržištu što je više od prvog dijela iz 2011. godine. Film trenutno najveću zaradu broji u Velikoj Britaniji (7,8 milijuna), slijedi je Francuska (5,8) i Njemačka (4,1). Ovo je već četvrta godina zaredom da je Disney prešao ovu visoku zaradu koja je konačno prestigla rekord posljednji put postavljen 2010. godine.

>> Ben Affleck nije bio siguran želi li prihvatiti ulogu Batmana - Kako li će 'napadači' tek sada likovati!

Ukupna zarada za Thora je 2011. godine iznosila impresivnih 450 milijuna dolara u cijelom svijetu (od toga je 268 milijuna izvan SAD-a), a za nastavak se, prema svemu sudeći, očekuje još veći uspjeh.

U nastavku ponovno gledamo Thora (Chris Hemsworth), Jane Foster (Natalie Portman) i Lokija (Tom Hiddleston), a tu su i Odin, Thorov otac (izvrstan Anthony Hopkins), Frigga (Rene Russo), Erik Selvig (Stellan Skarsgård), Heimdall (Idris Elba), Volstagg (Ray Stevenson), Fandral (Zachary Levi), Lady Sif (Jaimie Alexander), Darcy Lewis (Kat Dennings), te Algrim/Kurse (Adewale Akinnuoye-Agbaje) i Malekith the Accursed (Christopher Eccleston).

SADRŽAJ FILMA:

Suočen s neprijateljem s kojim se čak ni Odin sam ne može suočiti, Thor sam se mora uputiti na jedno od najopasnijih putovanja do sad. Putovanje koje će ga ponovno spojiti s voljenom Jane Foster te ga natjerati da žrtvuje sve kako bi spasio sve nas.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene