Koncert u Mostaru

Thompson na majici nosio zatvorski broj Zvonka Bušića

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Thompson je na majici u kojoj je nastupio u Mostaru imao redni broj pod kojim je pokojni Zvonko Bušić bio evidentiran u američkom zatvoru.

Thompson je na lijevoj strani majice, u kojoj je u nedjelju nastupio u Mostaru, nosio broj 03941158, a upravo su to znamenke pod kojima je robijao Zvonko Bušić u SAD-u, piše Hercegovina.info.

Pogledaj i ovo Marko Perković Thompson poslije teškog perioda Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

>> VIDEO Tko je sve došao na ispraćaj Zvonka Bušića?

Podsjećamo, Zvonko Bušić je bio bivši hrvatski emigrant koji je u New Yorku ponajviše ostao upamćen po otmici aviona i osudi na doživotni zatvor zbog terorizma.

>> Evo što je o Zvonku Bušiću napisao New York Times

Preminuo je 1. rujna ove godine u Rovanjskoj. Pokopan je na zagrebačkom groblju Mirogoj, a na pogreb je došlo više tisuća građana i mnoge osobe iz javnog života, poput Tomislava Karamarka, Dražena Budiše, Dorice Nikolić, Vladimira Šeksa, Zdravka Mamića, Damira Krstičevića, Ljube Ćesića Rojsa, Marinka Krešića, Miroslava Rožića i, naravno, Thompsona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene