Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Thommy Ten i Amelie van Tass oduševili na Američkom Supertalentu


Thommy Ten i Amelie van Tass, poznatiji kao The Clairvoyants, su mentalisti koji su se pojavili na Američkom Supertalentu i jednostavno ostavili bez teksta. Za njihovu im je točku trebala pomoć članice žirija pa su pozvali Heidi Klum da se zajedno sa svojom torbicom popne na pozornicu.

Vezani članci Slika nije dostupna SUPERTALENT Pobjednik će odnijeti nagradu od 200 000 kuna Slika nije dostupna Stjepan Magdić ponovno raznježio: 'Nemojte me to pitati jer ću se opet rasplakati'

Amelie je stavila povez preko očiju, primila Thommyja za ruku, a Heidi su rekli da iz svoje torbice izvadi jedan predmet, ali da ne kaže koji.

Klum je izvadila ruž kojeg je Thommy primio u svoju drugu ruku, a Amelie je pogodila i nijansu ruža.
Publiku i ostale članove žirija ostavili su bez daha svojim mentalnim pogodcima, a što su još izveli pogledajte u videu.

 

 

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!