Nema namjeru šutjeti

Thomas Markle nazvao princa Harryja arogantnim: "Neka to muški podnese prije nego što bude kasno"

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Princ Harry i William (Foto: AFP) Galerija

Thomas Markle optužio je princa Harryja za aroganciju i umišljenost, a požalio se i da od kćeri Meghan Markle nije dobio božićnu čestitku.

Otac vojvotkinje Meghan Markle, Thomas Markle, opisao je svog zeta princa Harryja kao iznimno arogantnu osobu i najavio kako će postati "još glasniji" ako on i Meghan ne stupe u kontakt s njime.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

U prijašnjim obraćanjima javnosti 74-godišnji Thomas priznao je kako je počinio nekoliko pogrešaka, ali kaže da njegov zet to mora muški podnijeti i prijeći preko njih prije nego što bude kasno.

Svi njegovi pokušaji i nastojanja da dopre do kćeri, unatoč tome što nisu međusobno razgovarali još od kraljevskog vjenčanja prošle godine, dosad su propali.

Podsjećamo, princ Harry upozorio je Thomasa da ne razgovara s novinarima, ali na vidjelo je izašla afera Thomasove suradnje i prodaje fotografija paparazzima, što je dovelo do neviđenog skandala.

"To se dogodi kada ne poslušate što vam se kaže", poručio je Harry Thomasu prema pisanju The Suna.

Unatoč tome, Thomas je izjavio da ne namjerava prestati govoriti u javnosti.

"Meghanina i Harryjeva tišina samo potvrđuje sve ludosti i uvrede protiv mene i moje obitelji", smatra Thomas.

On je i dalje zainteresiran da se na neki način iskupi kraljevskom paru i nada se susretu s princom.

"Ako sam ja prva osoba koja ga je uvrijedila i povrijedila mu osjećaje, pred njim je dugačak put. On je čovjek poput svih nas ostalih, ali imam osjećaj da on misli da je iznad svih i da ima pravo spuštati ljudima. To ne mogu prihvatiti, to je arogancija", izjavio je Thomas.

Uz to, pozvao je Meghan da popravi odnos s vojvotkinjom Kate Middleton ako postoje neke nesuglasice među njima jer ga uzrujavaju kritike koje čuje na račun svoje 37-godišnje kćeri.

Otkrio je i da od kćeri nije dobio božićnu čestitku ove godine i javno ju je zamolio da ga nazove.

"Napisala mi je stotine čestitki i poruka tijekom godina. Ponekad u posebnim prilikama, a ponekad bi ih ostavljala bez ikakve prigode posvuda po kući. Još uvijek čuvam papirić na kojem piše 'volim te, tata'. Gledam je svaki dan. Imam i čestitke od svakog Valentinova", okrio je Thomas.

"Poslao sam joj nekoliko poruka. Nije mijenjala broj telefona, a još uvijek nisam dobio odgovor. Pitao sam je u pismima zašto vjeruje lažima. Također sam joj ukazao na to kako se članovi kraljevske obitelji nisu uvijek ponašali savršeno. Napisao sam joj da se nikad nisam gol fotografirao pokraj bazena ili odijevao kao nacistički vojnik", izjavio je Thomas Markle aludirajući na fotografije princa Harryja smimljene 2005. odnosno 2012. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +2 Kendall Jenner (Foto: AFP) Celebrity Kendall Jenner u posebnoj misiji: Otkriva svoju najtežu, dosad neispričanu, sirovu životnu priču

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton i Michael Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton i Michael Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) +0 Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Celebrity Godinama se borio s tugom: Slavni glumac je kao dječak htio donirati bratu blizancu srce kako bi mu spasio život

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Sam Elliot, Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty Images) +2 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Celebrity U skladu s očekivanjima: Jedan je film apsolutni favorit večerašnje dodjele Zlatnih globusa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene