Thomas Markle opisao je dosad nepoznate detalje s prvog vjenčanja svoje kćeri Meghan Markle.

Galerija


Otac vojvotkinje Meghan Markle, Thomas, ponovno se našao u središtu pozornosti nakon što je izjavio kako su gostima prvog vjenčanja njegove kćeri, podijeljene vrećice pune marihuane.

Vezani članci Thomas Markle Otuđeni otac Meghan Markle komentirao potez svoje kćeri i njezina princa o kojem svi pričaju Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Bivši suprug Meghan Markle oženio se tjedan dana nakon što su vojvotkinja i princ Harry dobili sina

U intervjuu za Daily Mail Thomas je otkrio kako je njegova kćer za prvu svadbu isplanirala sve u detalje.

"Ilegalno je, ali to nije ništa strašno na Jamajci. Gotovo da je to tamošnji običaj. Ja ne pušim travu i, koliko znam, ni Meghan to ne radi. Ne znam što sam učinio sa svojim paketićem. Mislim da sam ga nekome dao", izjavio je Thomas.

Podsjećamo, Meghan se 2011. godine udala za redatelja Trevora Engelsona na Jamajci, a u braku su bili dvije godine.

Vjenčanje je potrajalo četiri dana, a nazočilo mu je stotinjak gostiju.

"Ceremonija je brzo završila, trajala je 15 minuta. Nakon toga svi su bili na plesnom podiju. Svi su jedva čekali da se zabave", izjavio je i jedan od gostiju. 

Podsjećamo, Thomas Markle našao se na naslovnicima svjetskih medija nakon što je otkazao dolazak na kćerino vjenčanje navodeći oporavak od proživljenog srčanog udara kao razlog. Njegova šokantna odluka bila je objavljena samo dan nakon što je otkriveno da je surađivao s paparazzijima u prodaji fotografija

Meghan Markle s ocem je bila bliska dok je odrastala u Los Angelesu, ali razdvojili su ih upravo njegovi sramotni gafovi uoči svadbe s princem Harryjem. Iako se on želio pomiriti i popraviti odnos, čini se da to vojvotkinji ne pada na pamet.

Tako je Thomas bio na kćerinu prvom vjenčanju iako nije viđen niti na jednoj objavljenoj fotografiji, a tvrdi da baš te nisu dostupne medijima.

 

Željko je napokon progovorio o izvanbračnoj kćeri: ''Dokazano je da sam otac, ali nismo u kontaktu''

Dupin Matija ima poslovnih ponuda iz inozemstva, a i zaljubio se: ''Dijelimo strast, bojimo jedno drugo''

 

Franka Batelić u zagrljaju s bivšom ministricom, a evo koga je još grlila