Meghan Markle i princ Harry još se nisu javili njezinom ocu Thomasu. Zbog njegovog skandala s paparazzima uoči kraljevske svadbe Meghan je bila u agoniji.

Galerija


Otac vojvotkinje Meghan Markle otkrio je da se boji da ga je kraljevska obitelj odlučila potpuno ignorirati. Svemu bi uzrok mogao biti intervju koji je Thomas Markle dao za emisiju "Good Morning Britain" u kojem je progovorio o odnosu sa svojom kćerkom. Izvor tvrdi da Markle još nije upoznao Harryja niti ga je itko iz Buckinghamske palače kontaktirao.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle u suzama: Polusestra najavila čak dvije knjige o njenom životu s ne baš lijepim naslovima Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle poslala pismo ocu u kojem ga preklinje: "Prestani me maltretirati"

"Nije dobio nikakav poziv iz palače, što ga je jako iznenadilo. Htio je razgovarati s njima o putovanju u Veliku Britaniju ili tome kad će ga Harry i Meghan doći posjetiti. Još nije upoznao Harryja i očajan je zbog toga", rekao je izvor blizak Thomasu za The Sun. Bez konzultacija s obitelji javno je nastupio više puta. Primio je i novac od paparazza uoči kraljevske svadbe.

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images)

S njima je, naime, inscenirao kako čita knjigu o Velikoj Britaniji i za to dobio veliku svotu novca. Na gostovanje u emisiji se odlučio kako bi sve objasnio i popravio svoju sliku u medijima. U emisiji je otkrio da se nada da će Meghan i Harry uskoro postati roditelji, ali i da je plakao tijekom kraljevskog vjenčanja.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images)