Ponosan djed?

Thomas Markle čestitao kćeri na rođenju djeteta koje vjerojatno nikad neće vidjeti

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Doria Ragland (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle uputio je Meghan Markle i princu Harryju čestitku povodom rođenja njihova prvog sina.

Uz vojvotkinju Meghan Markle, koja je rodila svoje prvo dijete, malenog sinčića, cijelo je vrijeme bila majka Doria Ragland, za razliku od njezina oca Thomasa Marklea koji svoje unuče vjerojatno neće nikad vidjeti.

Pogledaj i ovo Princ Harry Sve je raskrstio s Britanijom Harryjevi osobni dokumenti procurili su u javnost i otkrili nemilu informaciju, je li posljednjim postupkom zauvijek uništio šansu za pomirenje?

Naime, cijeli svijet je upoznat sa skandalom tijekom kojeg je 74-godišnji Thomas paparazzima prodao fotografije svoje kćeri i princa Harryja nakon čega je njihov odnos nepovratno narušen. Thomas se nije pojavio na vjenčanju i nije odveo Meghan do oltara kako je bilo planirano, a sve zbog navodne brige o zdravlju i problema sa srcem. Bio je to tek početak kraja njihova odnosa.

Unatoč tome, Thomas je odlučio prekinuti šutnju i čestitao je Meghan na rođenju sina, prenose britanski mediji poput Daily Maila i Mirrora.

"Ponosan sam što je moj novi unuk rođen u britanskoj kraljevskoj obitelji i siguran sam da će odrasti i služiti kruni i Britancima s ponosom, dostojanstvom i časti. Neka Bog blagoslovi dijete i želim mu zdravlje i sreću, čestitam svojoj ljupkoj kćeri, vojvotkinji Meghan i princu Harryju, neka Bog čuva kraljicu", stoji u njegovoj službenoj izjavi.

Sin Meghan i Harryja šesto je Thomasovo unuče.

Osim njega, Meghan i Harryju čestitke su uputili i članovi kraljevske obitelji, među kojima i Kate Middleton i princ William.

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa postali su roditelji dječaka koji je težak 3,200 grama. Meghan je rodila u 5.26 sati u ponedjeljak. U službenoj izjavi Buckinghamske palače stoji kako se Meghan i dijete dobro osjećaju te da je kraljica Elizabeta presretna zbog vijesti.

Vijest da je Meghan trudna na društvenim mrežama objavila je Kensingtonska palača u listopadu prošle godine, i to u vrijeme kada su ona i princ Harry bili na službenom putu u Australiji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pogledajte prvo pojavljivanje princa Harryja nakon što je postao otac, raznježit će vas izjava o Meghan i sinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene