Filmska ekipa iz velikog hita devedesetih 'Thelma i Louise' ponovo se našla na okupu.


Ženski klasik 'Thelma i Louise' jedan je od najomiljenijih filmova i 22 godine nakon što je snimljen. Upravo zbog specifične i snažne priče o prijateljstvu, možemo ga smatrati jednim od najpoznatijih ekraniziranih uradaka koji govore o emancipaciji i inspiriraju mnoge žene diljem svijeta.

>>Uskoro pred oltarom sa 30 godina mlađim?

Vezani članci Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi! Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Aniston s 50 pozirala u toplesu i otkrila kakvog muškarca traži: Rastala se dva puta, ali ne odustaje od ljubavi

Ovoga vikenda na Beverly Hillsu, glavne junakinje Susan Sarandon i Geena Davis,  pojavile su se zajedno na dobrotvornoj priredbi za pomoć marginaliziranim ženama, držeći se za ruku baš kao na početku devedesetih kada nisu ni slutile da će upravo taj film ostaviti takav trag.

'Mislim da nitko od nas nije mogao ni pretpostaviti da će izazvati takve reakcije. Mnoge žene su mi prilazile i pričale svoju priču i to mi je pokazalo kakav smo utjecaj na njih ostavile' istaknula  je Davis za Wall Stret Journal 2011.

Priča ovoga poznatog  filmskog dvojca inspirirala je mnoge, ali i obilježila karijere nekolicine poznatih glumca. Tako se primjerice Brad Pitt proslavio upravo u ovom filmu i to u ulozi mladića J.D.-a, a glavne glumice Susan  i Geenu dan danas pamtimo kao Thelmu i Louise.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook