Živi život iz snova

Nekad nije imao ni vlastiti dom, a danas kao 18-godišnjak ne zna na što bi prvo potrošio milijune i to sve zahvaljujući jednom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Kid Laroi ostvario je povijesni uspjeh u Australiji i to kao najmlađi glazbenik koji je dospio na sam vrh ljestvice najprodavanijih albuma, a njegov hit s Justinom Bieberom sve je osvojio.

Australski glazbenik The Kid Laroi bilježi uspjeh za uspjehom, tek je proslavio 18. rođendan, a već je postao najmlađi solo izvođač koji je dospio na prvo mjesto najprodavanijih albuma u svojoj zemlji.

Pogledaj i ovo Justin Bieber - 3 Na tugu mnogih Omiljena tinejdžerska zvijezda otkazala je sve koncerte, fanovi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje

A s uspjehom se povećava i njegovo bogatstvo, i to dok zarađuje milijune i osigurava status međunarodne zvijezde. Tako se može pohvaliti novim luksuznim automobilom koji je platio 340 tisuća dolara, odveo je svoju djevojku Katarinu Deme na raskošno putovanje te priredio ogromnu proslavu svog rođendana za pamćenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katarina🦋 (@katarina.deme)

No vratimo se na početak priče. Prije nego je ostvario povijesni uspjeh u životu The Kid Laroija, pravog imena Charltona Howarda, nije sve bilo tako jednostavno. Rođen u Waterloou u Sydneyju, Laroi je odrastao u relativnom siromaštvu, odrastajući u takozvanim stambenim komisijama ili po tuđim domovima, zajedno sa s majkom Sloane.

Glazba mu je velika strast još od malih nogu i to zahvaljujući majčinom utjecaju koja je nekoć radila kao glazbena direktorica i ocu Nicku, francuskom glazbenom producentu.

Sa sedam godina on i majka preselili su se u prašnjavi rudarski grad Broken Hill u Novom Južnom Walesu gdje su živjeli s njegovim ujakom. Četiri godine kasnije nakon ujakove smrti, vratili su se u Sydney u stambenu komisiju. Laroi je kao stipendist pohađao gimnaziju za scenske umjetnosti, kada su ih deložirali iz komisije zbog pritužbi na buku.

On i majka su tada ostali bez krova nad glavom, a sljedeće dvije godine spavali su po tuđim domovima, dok je Laroi odlučio učiniti sve što je u njegovoj moći da zaradi od glazbe.

S 13 godina se počeo baviti repanjem, a tema njegovih pjesama bili su teški obiteljski odnosi i ujakova smrt. Ubrzo je postigao uspjeh i to kao finalist jedne radijske postaje, ali do velikog zaokreta u karijeri došlo je kada je počeo surađivati s međunarodnom rep senzacijom Juice Wrldom 2019. godine, odnosno nakon što je krenuo s njim na turneju.

No nekoliko tjedana kasnije, Juice je preminuo nakon što je doživio napadaj u međunarodnoj zračnoj luci Chicago Midway, a prije smrti snimio je glavni singl za Laroijev debitantski album, znajući da će to proslaviti mladog glazbenika.

Upravo to se i dogodilo u lipnju 2020. godine i Laroi je imao hit-singl na američkoj Billboard Hot ljestvici, o čemu brojni glazbenici mogu samo sanjati. Ovih se dana može pohvaliti da je njegov singl "Stay" koji je snimio s Justinom Bieberom veći peti tjedan zaredom na vrhu američkih i australskih ljestvica. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene