Ludi jedno za drugim

Jedan od najzaljubljenijih celebrity parova prepustio se strastima u plićaku ne mareći za poglede

Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Profimedia) Teyana Taylor (Foto: Instagram) Teyana Taylor (Foto: Instagram) Teyana Taylor (Foto: Instagram) Iman Shumpert (Foto: Instagram) Iman Shumpert (Foto: Instagram) +0 Iman Shumpert (Foto: Instagram) Galerija

Za oblinama Teyane Taylor svojedobno je poludio i reper Kanye West, suprug Kim Kardashian.

Ona ima jedno od najzanosnijih tijela u glazbenoj industriji.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Za njim je svojedobno poludio i slavni reper Kanye West, koji je pjevačicu Teyanu Taylor izabrao za glavnu zvijezdu svoga spota za pjesmu "Fade". Teyana nije pjevala, ali je pokazala zavidne plesne sposobnosti i savršeno utrenirano tijelo, a svi su odmah htjeli saznati njezin fitness režim.

Besprijekornu liniju 28-godišnja pjevačica pokazala je i nedavno u Miamiju na odmoru sa suprugom, NBA košarkašem Imanom Asanteom Shumpertom, koji je njihovu kćerkicu Iman Taylu porodio sam u njihovoj kući nakon što je njegova supruga završila u trudovima tjednima ranije nego što je trebalo.

Par se vjenčao 2016. godine u tajnosti, a slove za jedan od najzaljubljenijih.

Tako je izgledalo i u vrućem Miamiju, gdje duo nije skidao ruke jedno s drugoga, a u plićaku je sve gorjelo od njihovih dodira. Duo u maženju nisu spriječili niti znatiželjni paparazzi koji su ih fotografirali iz svih kutova. Ipak, veza para nije uvijek bila bajkovita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on

"Iskreno, uopće mi se nije sviđao na početku te sam se pravila da sam neosvojiva", otkrila je pjevačica u jednom ranijem intervjuu. "Bili smo na jednoj zabavi, on je bio pijan, skinuo je majicu i samo sam pomislila kako pretjeruje. Onda mi je rekao: 'Dušo, trebaš me u svom životu', i to mi je bilo odbojno", nastavila je. Unatoč tome, par se sprijateljio.

Sportaš se zatim ozbiljno ozlijedio, a dok je čekao operaciju, Teyana mu je poslala mali znak pažnje koji ih je spojio. "Oboje smo u to vrijeme prolazili kroz prekide, a kada se ozlijedio, potrudila sam se osloboditi cijeli dan kako bih se uvjerila da je u redu i tako je sve počelo."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on

Par nije uspio izbjeći ni razne glasine tijekom godina, kao npr. to da je Iman varao suprugu s povremenom djevojkom svog kolege Tristana Thompsona, koji je poznat i kao bivši dečko Khloe Kardashian te otac njezina djeteta. Glasine nikada nisu potvrđene, a Teyana se tada ljutito oglasila na Twitteru da ju ne uvlače u takve priče.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je par pred razvodom, no očito je kako su to bile samo glasine. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Manekenka objavila fotke u izrezanom badiću, no one nisu nimalo slične onima koje su snimili paparazzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene