Brojne zvijezde odlučile su svoja tijela ukrasiti posebnim crtežima i natpisima koji im puno znače.

Galerija


Svaka tetovaža u većini slučajeva ima neko svoje posebno značenje. Može biti posvećena nečijim roditeljima, najboljim prijateljima, hobiju ili vlastitoj osobnosti. Tako je i kod holivudskih zvijezda, svaka njihova tetovaža znači nešto posebno. Ali ipak, značenja nekih su na prvi pogled ponekad nejasna.

Vezani članci Brooklyn Beckham Sin slavnog nogometaša prošetao ulicom s jednim neobičnim detaljem i iznenadio je obožavateljice hrabrošću Noah Shannon Green Obitelj potpuno drugačija od drugih: Imaju tri sina, a prvi obožava nositi haljine i oni to otvoreno podržavaju

Angelina Jolie ima nekoliko tetovaža koje su odraz nekih stvari koje su joj zaista važne. Jedna od njih je ona koju ima na ramenu, na čijem je mjestu nekad bilo ispisano ime njenog bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona. Par je prekinuo 2003. godine i Angelina se te tetovaže htjela riješiti.

Danas se na tom dijelu njena tijela nalaze koordinate s mjestima rođenja njoj bliskih osoba, poput djece, ali i sada već bivšeg supruga Brada Pitta. Vrijeme će pokazati hoće li se i nje riješiti.

Miley Cyrus nema problema s iskazivanjem ljubavi prema onima koje voli najviše. Svaka tetovaža koju ima simbol je poštivanja vlastitih hobija, prijatelja, članova obitelji i kućnih ljubimaca. Naprimjer, na laktu ima sliku svog psića.

Druga zanimljiva tetovaža koju ima je ona na uhu. Jednostavno piše "ljubav" na engleskom jeziku. Simbolizira njenu želju kako želi slušati samo dobre stvari i blokirati one loše.

Lady Gaga kaže da je tetovaža miša na njenoj ruci posvećena mlađoj sestri Natali. Naime, kada su bile male, imala je običaj zvati je "mišom". Detalji tetovaže su također važni. Naprimjer miš u ruci drži iglu koja predstavlja Natalinu ljubav za dizajniranje odjeće, a koncem ispod njegovih nogu ispisana je skraćenica imena Natali, "Nat".

Tetovaže Davida Beckhama predstavljaju njegove sinove i kćer. Na sličan potez odlučio se i nejgov najstariji sin Brooklyn koji je tetovirao minimalističku tetovažu na ruku, broj 020511. Te brojke predstavljaju godine rođenja njegove braće i sestre.

"Svi ćemo se smijati pozlaćenim leptirima", natpis je na leđima glumice Megan Fox. Rečenica je to iz Shakespearove drame "Kralj Lear". Meghan tvrdi kako joj je to podsjetnik da uvijek bude prizemljena iako je velika holivudska zvijezda.

Još jedan podsjetnik na njenom tijelu je kineski simbol istine, koji poručuje da uvijek trebamo biti jaki na putu do naših snova.

"Made in England" su riječi koje manekenka Cara Delevigne ima ispisano na lijevom tabanu. Njima je željela izraziti kako se osjeća na modnim pistama jer prema njenom mišljenju mnoge manekenke tretiraju kao lutke ili predmete, a ova tetovaža izgleda kao pečati koji se otiskuju na njihove ambalaže.

"Kralj Instagrama" ponovno tulumari sa zanosnim ljepoticama, ali ovoga puta u Meksiku

Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično

2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama