Godinu dana nakon prekida

Teško je povjerovati u to - Zar su opet zajedno?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sudeći prema fotografiji koju je Justin Bieber objavio na Instagramu, moglo bi se zaključiti kako je slavni pjevač opet u vezi sa Selenom Gomez.

Nekoliko dana nakon što su 'bivši' snimljeni zajedno tijekom vožnje na segwayima, Justin Bieber je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ga grli Selena Gomez, djevojka s kojom je prekinuo u studenom 2012. godine.

'Volim način na koji me gledaš', napisao je Justin uz fotografiju koja je pokrenula val nagađanja je li par obnovio svoju vezu ili samo žele pokazati kako su ostali u dobrim odnosima.


Podsjećamo, Bieber je nedavno u intervjuu za losangelesku hip-hop radio stanicu Power 106 priznao kako i dalje gaji osjećaje prema svojoj bivšoj djevojci.

'Najbolju glazbu sam napisao u trenutku kad mi je srce bilo slomljeno. Bilo je teško održati našu vezu pred svim tim ljudima koji su nas pratili. No, znate što? Ona je krasna žena. I dalje je volim', izjavio je nedavno Bieber.

Možda mu je upravo taj intervju pomogao da ponovno osvoji Selenu Gomez... Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene