Franka Batelić je napisala kako se ona i njezina obitelj nisu uspjeli čuti s njenom bakom tri tjedna, koja je bila u bolnici, zbog pandemije i mjera.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić u emotivnoj objavi na Instagramu oprostila se od svoje bake. 

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić promjenom izgleda očarala obožavatelje, tepaju joj da je kao princeza iz snova! Franka Batelić Frankin i Ćorlukin sin navršio jednu godinu, ponosna mama pokazala kako su proslavili rođendan

"Ljutnja, tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja jer se tri tjedna od kad je u bolnici nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama... Iznenada... U tišini. Ljudi... Čuvajmo se, čuvajmo naše starije. Jer svi zaslužujemo dostojanstveno otići, okruženi ljubavi svojih najbližih. Nona, grlim te najjače. Poljubi mi tatu", napisala je Franka. 

Mnogi su joj izrazili sućut, poručili da se drži i da su uz nju. 

Pjevačica često pokazuje koliko je vezana uz svoju obitelj te puno vremena provodi u Istri, u svom rodnom Rapcu. Franka je 2015. izgubila svog oca Damira kojeg se prisjeti kroz emotivne objave na Instagramu, a to je učinila i ove godine 1. svibnja. 

"Već peti 1.5. bez tebe...Sretan rođendan najboljem tati. Volim te", napisala je. Pjevačica je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i brat Nikola s njihovim pokojnim ocem Damirom.

Franka je i za treću godišnjicu podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu. "Tata negdje u Parizu prije nego što sam se ja rodila. Ne mogu vjerovati da su već prošle tri godine otkad sam posljednji put čula tvoj smijeh. Volim te i mislim na tebe svaki dan, uvijek. Znam da će ovo zvučati poput klišeja, ali svaki dan recite svojoj mami, tati, sestri, bratu, baki, djedu, prijateljima ili bilo kome tko vam znači da ih volite. Radite to svaki dan, bez oklijevanja i bez iznimke", poručila je Batelić tada. 

Princeza Diana na poseban je način iznenadila Charlesa, ali dok su svi bili oduševljeni, njemu se to nije svidjelo