VELIKA TRAGEDIJA

NAPAD NA KONCERTU BENDA KOJI JE TREBAO NASTUPITI U ZAGREBU Supruga bubnjara: 'Nazvao me da mi kaže da me voli'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert benda 'Eagles of Death Metal' bio je jedno od najgorih poprišta masakra u Parizu.

'Zgroženi smo situacijom koja se dogodila. Bend je dobro i na sigurnom. Očekujemo službeno očitovanje menadžmenta benda. Kada dobijemo službenu informaciju, izvjestit ćemo javnost o koncertu koji bi se trebao dogoditi u Zagrebu 1. prosinca', rekla je Dea Čičković, PR INmusic Festivala.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Članovi 'Eagles of Death Metal' američkog rock benda, kako navode strani mediji, uspjeli su pobjeći iz dvorane u kojoj su održavali koncert, a u kojoj se dogodio stravični pokolj tijekom terorističkih napada u Parizu. U kaosu koji je nastao tijekom napada nije se znalo što se događa sa članovima benda i tehničkom ekipom koja je radila s njima.

U2: 'Slomljeni smo gubicima ljudskih života na koncertu Eagles of Death Metal'

Na Facebook stranici benda posljednja objava od prije osam sati navodi kako još uvijek pokušavaju saznati jesu li svi članovi benda i ekipe na sigurnom i gdje se nalaze.

S druge strane, supruga Juliana Dorioa izjavila je kako su svi članovi benda živi i na sigurnom: 'Nazvao mi da mi kaže da me voli i da su svi uspjeli pobjeći s pozornice'.

Molite za Pariz: Svijet šokiran stravičnim događajima u Francuskoj

Točan broj žrtava koji su se nalazili u dvorani Bataclan još nije konačan, ali spominje se čak 100 poginulih.

'Eagles of Death Metal' trebali bi 1. prosinca održati koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, ali s obzirom na nemile događaje njihov je nastup doveden u pitanje.

 

#eaglesofdeathmetal #labataclan #paris #wannabeinla - i am safe. We got out 10 minutes after the shooting started! Thank you for all lovely words and prayers.

A photo posted by Zsuzsa Kover (@zsuzsulla) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene