Teri Hatcher pohvalila se besprijekornom linijom i isklesanim tijelom.

Galerija


Američka glumica i zvijezda serije "Očajne kućanice" Teri Hatcher nedavno je proslavila 55. rođendan i na društvenim se mrežama pohvalila isklesanom linijom i pokazala koliko se vježbanje u njezinim godinama isplati.

Vezani članci Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Brazilska ljepotica u 38. godini pokazala tijelo božice, dok je zaručnik sigurno drži na oku Eva Longoria (Foto: Profimedia) Glumica se i dalje rješava viška kilograma nakupljenih u trudnoći te ponovno izgleda fantastično

"Konačno sam shvatila kako se mogu dobro osjećati u svojoj koži. Možda ne svaki dan, ali tijekom puno njih. Dijeljenje vlastite fotografije u bikiniju je moj način da se otvorim drugima i životu. Bez filtera, šminke i negativnosti", napisala je između ostalog Teri.

Teri se prije godinu dana našla na naslovnicama svjetskih tabloida nakon što je magazin "Star" objavio fotografije i vijest da je financijski propala te da živi u prikolici. Ona je sve to oštro bila demantirala.

"Ovo je apsurdno. Nisam siromašna. Jako sam dobro investirala svoj novac. Nisam beskućnik i ne živim vani u svojoj prikolici", rekla je tada glumica koja u svom vlasništvu ima i nekoliko nekretnina.
Teri je dodala i da su je paparazzi snimili u prikolici dok je odmarala od snimanja serijala pod nazivom "Van Therapy", a za koju su poslužile plaže u Los Angelesu.

Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad