Priča sa sretnim krajem!

Tereza raznježila obožavatelje molbom na društvenim mrežama: "Slučajno sam ih srela u potresom razrušenoj Banovini''

Tereze Kesovija Tereze Kesovija DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tereze Kesovija Tereza Kesovija dobila francusku medalju časnika - 2 Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija i Let 3 Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija - 7 Tereza Kesovija - 8 Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tereza Kesovija (Foto: Instagram) Galerija

Tereza Kesovija uspjela je pronaći mladi par koji ju je početkom ove godine oduševio u Banovini i kako kaže, vratio vjeru u čovjeka.

Glazbena diva Tereza Kesovija je sa svojim pratiteljima i obožavateljima na društvenim mrežama podijelila lijepu priču sa sretnim krajem, nakon što su joj pomogli pronaći par koji ju je početkom godine oduševio u potresom razrušenoj Banovini.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

"Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bi, što prije, doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske, a koje sam slučajno srela u prvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu. Ukoliko ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih a njihova priča mi i dan danas vraća vjeru u čovjeka", napisala je Tereza uz fotografiju koju je objavila na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEREZA KESOVIJA - OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

Pjevačica je ubrzo otkrila i kako je uspjela u svom naumu i pronašla ljude koje je tražila.

"I što bih ja i ovaj put bez vas. Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu. Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza", poručila je putem Instagrama.

"Prekrasna naša Diva bila i ostala", "To je ta energija koja nosiš u sebi draga naša Tere. Kad je netko kao ti pun ljubavi i čistog srca cilj se ostvaruje", "Bravo", "Super", poručili su joj pratitelji.

Tereza je inače jedna od stotinjak poznatih domaćih ličnosti koja je dobila priliku upoznati i družiti se s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom za vrijeme njegovog posjeta Lijepoj Našoj, pa priznala koliko ju je čovjek oduševio.

"Rekla sam mu 'gospodine predsjedniče, htjela bih vam otpjevati jednu pjesmu, i to iz filma "Doktor Živago"' i on je bio toliko iskreno, ali kunem se, tako oduševljen da mi je stisnuo ruke i rekao da moram doći u Pariz. Mi ćemo ići na večeru zajedno. To mi je tako slatko bilo. On je jednostavan, drag čovjek", izjavila je Tereza za Dnevnik Nove TV.

Tereza je, inače, dobitnica francuskog odličja Časnika reda umjetnosti, a u Francuskoj, točnije u Parizu, je i sama živjela tijekom 60-ih i 70-ih godina, gdje je postigla i više nego uspješnu glazbenu karijeru.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 4 +6 In Magazin: Tony Cetinski - 7 Celebrity Tony Cetinski objavio da se odlučio na estetski zahvat i otkrio što će to točno korigirati: "Već dugo sam imao tu želju"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene