"Bravo, Tere!"

Tereza na ručku s Macronom srela još jednu legendu, odmah se pohvalila i zajedničkom fotkom: "Treba li ga predstaviti?"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija dobila francusku medalju časnika - 2 Tereza Kesovija - 2 Emmanuel Macron dolazi u Hrvatsku - 2 Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Tereza Kesovija (FOTO: Marko Lukunic/Pixsell) Tereza Kesovija (Video: Dnevnik.hr) +0 Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Tereza Kesovija objavila je na Instagramu fotografiju s Josipom Koblarom, kojeg je srela na druženju s francuskim predsjednikom Emmanulom Macronom.

Naša glazbena diva Tereza Kesovija bila je jedna od stotinjak poznatih Hrvata koji su imali priliku družiti se s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macroneom u Zagrebu, kojemu je tom prilikom i zapjevala.

Pogledaj i ovo Emmanuel i Brigitte Macron jedan od najmoćnijih parova Započeli su vezu kad je njoj bilo 40, a njemu samo 15 godina, ona mu je bila i učiteljica: "Užasavalo me što je on tako mlad, ali..."

Tereza nakon njihova susreta nije krila oduševljenje i opisala je Emmanuela kao jednostavnog i pristupačnog čovjeka koji ju je pozvao i na večeru u Pariz, a sada se na profilu na Instagramu pohvalila još jednim susretom koji ju je jako razveselio.

"Treba li uopće posebno predstavljati ovu nogometnu legendu", napisala je Tereza uz fotografiju na kojoj pozira s umirovljenim nogometašem i dobitnikom Zlatne kopačke Josipom Koblarom, koji je također bio jedan od uzvanika na svečanom ručku s Macronom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEREZA KESOVIJA - OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

"Legenda naša i Legenda Skoblar. Predivni ste, koji divni stajling", "Dvije legende naše, Tera svjetska diva", "Bravo Tere", "Divno, predivna naša", "Diva i dama" dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Nakon svečanog ručka Tereza je otkrila i o čemu je razgovarala s Macronom te kakav je dojam na nju ostavio.

"Rekla sam mu 'gospodine predsjedniče, htjela bih vam otpjevati jednu pjesmu, i to iz filma "Doktor Živago"' i on je bio toliko iskreno, ali kunem se, tako oduševljen da mi je stisnuo ruke i rekao da moram doći u Pariz. Mi ćemo ići na večeru zajedno. To mi je tako slatko bilo. On je jednostavan, drag čovjek", izjavila je Tereza za Dnevnik Nove TV.

Tereza je, inače, dobitnica francuskog odličja Časnika reda umjetnosti, a u Francuskoj, točnije u Parizu, je i sama živjela tijekom 60-ih i 70-ih godina, gdje je postigla i više nego uspješnu glazbenu karijeru.

"Izgledao je bajkovito, izgledao je krasno, bilo je interesantno. Pariz je prelijepi grad, apsolutno prelijep, ja ne znam, ja ću reći za moj Dubrovnik da je najljepši, ali Pariz je kapital. Ipak je to jedan glavni grad jedne velike sile", zaključila je Tereza u nedavnom razgovoru za In Magazin.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden u uskoj haljini s prorezima pokazala zašto je zovu najseksi bakom Balkana: ''Primjer ženama na estradi!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija dobila francusku medalju časnika - 2 Tereza Kesovija - 2 Emmanuel Macron Tereza Kesovija - 4 +7 Tereza Kesovija - 8 Celebrity Tereza Kesovija ne krije koliko ju je očarao francuski predsjednik: "Rekao mi je da ćemo ići na večeru zajedno, to mi je tako slatko bilo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene