Tereza Kesovija ima glazbenu karijeru dužu od 60 godina.

Galerija


U posljednje vrijeme mnogi poznati Hrvati prisjećaju se prošlosti i dijele fotografije iz mladosti na društvenim mrežama, a to je učinila i glazbena diva Tereza Kesovija (81). 

Vezani članci Tereza Kesovija Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija oštro kritizirala nedavni događaj koji ju je jako naljutio te ispričala kako se snalazi u karanteni

"Dobila sam danas ovu fotografiju iz mojih srednjoškolskih dana koja me je baš dirnula. Na slici smo Maja, majka poznate novinarke Ane Vela (lijevo dolje), Nela, Majina sestra (desno gore), Branka, moja prijateljica iz razreda (desno dolje) i ja. Sve četiri smo članice zbora Dubrovačkog radija i tu sam prvi put nastupila javno (osim u crkvi), a radijski program je išao uživo", napisala je Tereza pokraj fotografije na Instagramu. 

Obožavateljima se svidjela njezina objava i komentirali su kako je to predivna uspomena. "Divne slike", "Prekrasna mladost! Takva vedrina, ljupkost i ljepota! A sve to spontano, bez šminke i bez stotine čuda i kemija na licu", "Lijepa si, lijepa", "I sad ste mladi, to je stanje duha", napisali su pjevačici. 

Inače, Tereza ima glazbenu karijeru dužu od 60 godina što je zasigurno zavidan uspjeh. 

Par o kojem se priča zbog razlike u visini čeka prvo dijete, simpatičnom dosjetkom otkrili i spol bebe