Istina ili laž?

Teorije zavjere koje će vas ostaviti bez teksta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke bi vas stvari mogle zaintrigirati ...

Zahvaljujući internetu, teorije zavjere postale su dio svakodnevne kulture. Redovito se pojavljuju nove ideje, tračevi i sumnje o životima slavnih i poznatih. Ovo su neke koje bi vas mogle ostaviti bez teksta.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

1. Lorde nema 17 godina

Ella Yelich-O'Connor, poznatija pod umjetničkim imenom Lorde, je svjetsku slavu stekla zahvaljujući hitu 'Royals' kojim se 11 uzastopnih tjedana zadržala na Billboard Hot 100 ljestvici. Upravos e uz ovu mladu divu veže zanimljiva teorija koja kaže da pjevačica koja vuče korijene iz Hrvatske nije rođena je 1996. Godine već puno ranije. Zbog njezinog izgleda i zrelijeg glasa mnogi nagađaju tome kako Lorde ima od 33 pa sve do 42 godine. Oni maštovitiji čak smatraju da Lorde posjeduje nadnaravne moći zahvaljujući kojima dobiva energiju i zadržava mladolikost.

2. Beyonce i Miley Cyrus dio su sotonističkog kulta

Prema malo ozbiljnijoj teoriji, Beyonce i Miley Cyrus dio su sotonističkog kulta u koji pozivaju tinejdžerica diljem svijeta. U tome im pomaže i Jay-Z koji je Illuminat. Razlog tome je višak slobodnog vremena koje su ove dvije dive odlučile iskoristiti u svrhu širenja zla u svijetu.

Poznati pjevač smatra da pjevačka diva ima ogroman utjecaj na žene diljem svijeta...

Predsjednik Barack Obama , Bob Dylan i Jay Z samo su neki od slavnih osoba za koje se vjeruje da su članovi tajnog društva Illuminati koje potječe još iz Europe u 18. stoljeću. Prema teoretičarima zavjere, ova skupina potajno manipulira svjetskim zbivanjima. Neki čak vjeruju da je ime Jay Z-jeve kćerke Blue Ivy znak da je reper član ove moćne skupine te da je njezino ime skraćenica za – Born Living Under Evil, Illuminati’s Very Youngest, piše Jazbel.

3. Glazbenici i njihovi dvojnici

Tema dvojnika i klonova u svijetu slavnih i poznatih jednostavno je nepresušna.

Uz Paula McCartneyja, još se za nekoliko glazbenika sumnja da imaju svoje klonove. Vjeruje se da se dvojnicima služe i Lady Gaga, Ace Frehley iz Kissa i Courtney Love. Posebno zanimljiva teorija vezana je i uz slavnog Kralja popa Michaela Jasksona. Nakon što je u lipnju proglašen mrtvim, počelo se nagađati da je još uvijek živ.

Najzanimljivija se odnosi na snimku na kojoj se vidi kako je jedan muškarac ispraćen iz kombija, navodno onoga koji je vozio Jacksona mrtvozorniku. Druge teorije tvrde da je Jackson mrtav već oko 20 godina, a u međuvremenu je na njegovo mjesto bio stupio dvojnik. Među nekim je web stranicama kredibilitet steklo i satiričko izvješće objavljeno na web stranici „The onion" u kojemu stoji da je Jacksonovo tijelo pronađeno ispod minijaturnih tračnica na ranču Neverland.

4. Lady GaGa zapravo je muškarac

Prije nekoliko godina kamera je uhvatila Lady GaGu tijekom jednog nezgodnog trenutka za vrijeme njezinog nastupa. U kratkoj kožnoj minici zajašila je motor na pozornici, a dok je silazila s njega, ispod minice joj je izvirio ‘visuljak’. Njezina ekipa ubrzo je demantirala napise da pjevačica ima penis, no ona je govorila kako joj se te glasine baš sviđaju.

5. Britney Spears blisko surađuje s Barackom Obamom

Dugo se vjerovalo da je Britney Spears zaposlenica Bushove administracije. Postoje teorije zavjere prema kojima je Britney odglumila živčani slom 2007. godine kako bi skrenula pozornost javnosti i medija sa spornih aktivnosti bivšeg predsjednika Georgea W. Busha. Smatra se također da se to odnosi i na mnoge druge događaje iz njezinog života koji su se našli na naslovnicama časopisa diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene