Zvijezda serije "Teorija velikog praska" Johnny Galecki i njegova djevojka Alaina Meyer očekuju prvo dijete.

Galerija


Slavni štreber iz mega popularne serije "Teorija velikog praska", Johnny Galecki (44) i njegova mlađahna djevojka Alaina Meyer (22) na Instagramu su s fanovima objavili sretnu vijest da očekuju svoje prvo dijete

Vezani članci Beba, ilustracija - 2 Najmlađa žrtva korone: Umrla tek rođena beba, majka oboljela od COVID-19 Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh

Galecki, koji u seriji glumi fizičara i štrebera Leonarda, u objavi na Instagramu je napisao kako su on i njegova djevojka "apsolutno presretni što mogu najaviti da će uskoro dočekati jedno malo biće i uvesti ga u ovaj ludi i prelijepi svijet."

Glumac je objavio i selfie sa svojom trudnom djevojkom. Par je zamolio i da se poštuje njihova privatnost.

Galecki je planetarnu slavu stekao svojom ulogom socijalno neprilagođenog štrebera Leonarda Hofstadtera u "Teoriji velikog praska", seriji koja nakon 12 godina dolazi svojem kraju krajem ovog mjeseca. Serija je inače imala 279 epizoda i jedna je od najdugovječnijih. 

Prije veze s današnjom odabranicom, koja je od njega mlađa čak 22 godine, Galecki je bio u dugogodišnjoj vezi s kolegicom sa seta i partnericom u seriji, Kaley Cuoco, a prekinuli su 2010. godine. 

Veza je navodno propala zbog toga što se par morao neprestano skrivati od očiju javnosti pa je tako Cuoco jednom rekla kako "se radilo o divnoj vezi, ali nisu nikuda mogli zajedno otići."

"To nije tip veze u kojoj želim biti - ne želim se skrivati. Ništa nismo mogli raditi. Nije bilo zabavno onoliko koliko smo to željeli", rekla je Cuoco. 

Unatoč prekidu, par je ostao u sjajnim odnosima i nastavili su dugo godina zajedno raditi te se privatno družiti. 

Fotošop čini čuda: "Savršene" stražnjice slavnih ljepotica uživo imaju itekako celulita