Internet je prepun raznih teorija zavjere, neke su moguće, neke manje moguće, a neke su apsolutno bizarne.


Za vašu informaciju, pjevačica hita 'Sk8er Boi' Avril Lavigne umrla je prije 10 godina, a tada ju je zamijenila dvojnica koja je i dan danas glumi! Eto sada znate i to! Avril ne samo da je umrla, ona si je oduzela život jer više nije mogla podnositi teret slave. Prije no se odlučila na taj drastični korak, Avril je upoznala Melissu Vandellu koja je bila njena dvojnica koja je služila kako bi zavrala paparazze koji su pjevačicu posvuda pratili.

Nakon bolesti, priznala i razvod: 'Teško mi je što moramo objaviti kraj'

Vezani članci Policijski očevid u Heinzelovoj ulici - 1 Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist (30) u Slavoniji

Djevojke su se vrlo brzo sprijateljike pa je Melissa bila logičan izbor za dvojnicu nakon Avriline 'smrti'.

Stranica http://avrilestamorta.blogspot.hr/ detaljano objašnjava kako je prijevara izvedena i nudi dokaze da Avril nije ista osoba. Objavljuju fotografije na kojima se 'jasno' vidi kako je riječ o dvojnici. Na stranici možete pronaći i 12 'sigurnih' znakova koji dokazuju da je Avril mrtva. Visina više nije ista, madeži se ne nalaze na istom mjestu, njena osobnost potpuno je drukčija, a tekstovi pjesma prepuni su subliminarnih poruka.

Avril se u jednom intervjuu osvrnula na ovu internetsku stranicu i bizarne tvrdnje smijući se svemu, ali teoretičari zavjere i to su shvatili kao još jedan dokaz da su njihove tvrdnje točne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook