Ubila majku i baku

Beogradska glumica osuđena na 30 godina: "Život je od nje napravio monstruma"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Teodora Viktorović osuđena je na 30 godina zatvora zbog brutalnog ubojstva majke i bake.

Stravičan zločin koji je zgrozio Srbiju konačno je dobio svoj epilog na Višem sudu u Beogradu. Glumica Teodora Viktorović za brutalno ubojstvo majke Ljiljane i bake Ivanke Đukić osuđena je na 30 godina zatvora.

Pogledaj i ovo Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) iznio svoje viđenje situacije Glumci odbijaju biti u predstavi s Lečićem, 17 ih potpisalo inicijativu, a on se oglasio i obratio kolegici koja ga je optužila za silovanje

Svojim je najbližima Teodora, inače kći poznatog redatelja Olivera Viktorovića i unuka glumca Mihajla Viktorovića poznatog po ulozi u legendarnoj seriji "Bolji život", presudila mesarskim nožem. Tragedija koja je potresla srpsku javnu scenu dogodila se u njihovu zajedničkom stanu na Vračaru. Sve je kulminiralo nakon svađe s majkom koju je nehotice probudila dok je spremala hranu za dijete. Revoltirana Teodora zgrabila je oružje i njime zadala nekoliko kobnih uboda najprije majci, a potom i baki, piše Blic.

Kasnije je ustanovljeno da je u trenutku ubojstva bila pod utjecajem alkohola i opijata s kojima je i inače imala velikih problema. Glumu je završila u klasi poznate glumice Mirjane Karanović koja je bila upoznata s problemima koji su Teodoru doveli do potpunog sloma. "Teodora je jedna nježna, ali nesigurna osoba, koja je odrastala u nestabilnoj obitelji, pored oca alkoholičara i bezosjećajne i zahtjevne majke. Život je od nje napravio monstruma. Ovo je tragičan kraj jedne tužne životne priče", izjavila je Karanović nedugo nakon tragedije za Blic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene