Donna Vekić prije nekoliko dana je doživjela poraz na turniru u Abu Dhabiju, no to nije utjecalo na njezino raspoloženje.

Galerija


Tenisačica Donna Vekić objavila je fotografiju na kojoj se istaknuo njen velik smiješak, a otkrila je kakve prizore voli promatrati. 

Vezani članci Novak Đoković i Donna Vekić Novak Đoković i lijepa Donna Vekić u prvom redu na Gibonnijevu koncertu, zajedno pjevali najveće hitove Bruno Petković i Iva Šarić Dinamovac Bruno Petković ljubi bivšu suprugu Jerka Leke, Ivu Šarić? Uhvaćeni skupa na privatnoj večeri

"Ljubiteljica zalaska sunca, pustinjsko izdanje", napisala je 24-godišnja Osječanka. Donna je napisala da se nalazi negdje u pustinji i da promatra sunce tijekom zlatnog sunca. Naime, to je period kada boje neba iz crvene i narančaste prelaze u žutu, odnosno zlatnu i zadržavaju se tople boje. Pritom se sunce nalazi nisko. 

Vekić je pozirala u sportskom izdanju i s maramom na glavi, a dobila je brojne komplimente. "Izgledaš lijepo", "Predivna si", "Zabavi se", komentirali su njeni pratitelji. Ipak, neki su izrazili žaljenje zbog njenog rezultata na turniru u Abu Dhabiju na kojem je prije nekoliko dana izgubila u prvom kolu meč od Bernarde Pere. 

S obzirom na nedavno natjecanje Donna se očito još nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?