Snimili ih u Zadru

Prvo je tajio da su u vezi, onda se šuškalo da su prekinuli, a slavni tenisač ovu ljepoticu sad je doveo u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandar Zverev i Brenda Patea vezu su započeli u studenom prošle godine, a u travnju su krenula šuškanja da su prekinuli. Fotografi su ih sada uhvatili u šetnji Zadrom.

Nakon glasina da su raskinuli vezu u travnju ove godine, njemački tenisač Alexander Zverev u Zadru se pojavio s djevojkom Brendom Pateom. Par je uživao na jahti nakon čega su prošetali gradom, a svojim pojavljivanjem su ušutali zle jezike koji ih već tjednima prate.

23-godišnji tenisač i manekenka upoznali su se u studenom prošle godine u Parizu te su brzo nakon toga započeli romansu. Mjesecima su kružile glasine da su par, no oni su o tome mudro šutjeli, a otkrila ih je sama Brenda koja se pojavila na jednom Alexanderovom teniskom meču.

Prije dva mjeseca manekenka je jednim potezom pokrenula glasine da je njihovoj romansi došao kraj. Pobrisala je sve fotografije s Alexanderom sa svog Instagrama te ga je prestala pratiti na toj društvenoj mreži, nakon čega su se njihovim fanovima odmah upalile crvene lampice.

Trzavice su očito izgladili obzirom na to da su ih fotografi uhvatili kako uživaju na našoj obali. Prije nekoliko dana u Beogradu su se družili s tenisačem Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

Zverev je prije godinu dana prekinuo vezu s bivšom djevojkom Olgom Šaripovom, nakon čega su kružile glasine da je utjehu pronašao u Lani Gercke. Ipak, srce mu je osvojila njemačka manekenka koju strani mediji opisuju kao seks bombu. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene