Što su saznali?

Otkriveni detalji: Telefon Kate Middleton hakiran čak 155 puta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski novinar tabloida 'News of the World' priznao je kako je telefon vojvotkinje Kate Middleton hakiran preko stotinu puta!

Omiljena članica kraljevske obitelji Kate Middleton na meti je tabloida. Bivši urednik kraljevske rubrike za tabloid 'News of the World' Clive Goodman priznao je na sudu kako je telefon vojvotkinje hakiran čak 155 puta.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Zaručnički prsten Kate Middleton procijenjen na 3 milijuna kuna!

Njezina govorina pošta je prisluškivana 2005., a tako su mnoge pojedinosti iz privatnog života izlazile van u javnost. Otkriveno je i kako je princ William hakiran 35 puta, te princ Harry 9 puta. Goddman je priznao krivnju te je bio u zatvoru 2007., a ovo je prvi puta da je bivši urednik priznao da jei sam hakirao članove kraljevske obitelji, piše Telegraph.

U to doba, kraljevski par Kate i William tek su počeli pričati o vjenčanju i zajedničkom životu, a detalji iz njihovog privatnog života punili su žute stranice.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene