sretni su zajedno

Naš poznati pjevač ponovno ljubi, otkriveno je i kako je upoznao plavokosu damu s kojom se više ne skriva

Tedi Spalato Tedi Spalato DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato Tedi Spalato - 3 Tedi Spalato +0 Tedi Spalato Galerija

Tedi Spalato i njegova nova djevojka Branka upoznali su se u jednoj teretani, gdje je on odlazio na privatne treninge.

Splitski kantautor Tedi Spalato (67) prije nekoliko je dana u Veloj Luci na koncert posvećen Oliveru Dragojeviću stigao u društvu plavokose dame, za koju 24sata piše da mu je nova djevojka. Radi se o 49-godišnjoj Splićanki Branku, učiteljici joge i instruktorici pilatesa.

Pogledaj i ovo Tedi Spalato iz vele luke Tedi Spalato iskreno o prijatelju Oliveru Dragojeviću: "Kad bi vidio toliko ljudi koji su došli tu zbog njega…"

Navodno su se upoznali u jednoj splitskoj teretani, gdje je s njom imao privatne treninge te se među njima brzo rodila ljubav. Pjevač je nedavno za Slobodnu Dalmaciju rekao da je sretan te da svoju novu djevojku ne krije.

Prije Branke Tedi je ljubio deset godina mlađu balerinu Lidiju Kroker, koja je glumila u nekoliko njegovih spotova. U vezi su bili 20 godina, a prekinuli su prije 12 godina te odonda niti jednu djevojku nije pokazao javnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +2 Simona Mijoković inMagazin Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene