Tedi Spalato i njegova nova djevojka Branka upoznali su se u jednoj teretani, gdje je on odlazio na privatne treninge.

Galerija


Splitski kantautor Tedi Spalato (67) prije nekoliko je dana u Veloj Luci na koncert posvećen Oliveru Dragojeviću stigao u društvu plavokose dame, za koju 24sata piše da mu je nova djevojka. Radi se o 49-godišnjoj Splićanki Branku, učiteljici joge i instruktorici pilatesa.

Vezani članci Alka Vuica Estradni glazbeno-scenski spektakl: Naš najdugovječniji festival zabavne glazbe ponudio pregršt zabave Gibonni (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Bila je to veličanstvena večer o kojoj će se dugo pričati: U splitskoj areni obilježili Oliverov rođendan!

Navodno su se upoznali u jednoj splitskoj teretani, gdje je s njom imao privatne treninge te se među njima brzo rodila ljubav. Pjevač je nedavno za Slobodnu Dalmaciju rekao da je sretan te da svoju novu djevojku ne krije.

Prije Branke Tedi je ljubio deset godina mlađu balerinu Lidiju Kroker, koja je glumila u nekoliko njegovih spotova. U vezi su bili 20 godina, a prekinuli su prije 12 godina te odonda niti jednu djevojku nije pokazao javnosti.

Preminula četverogodišnja kći poznatog glazbenika, tužnu vijest objavila njezina majka: "Moja nevjerojatna princeza"

Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''